Oyun Belli Herkez İtiraf Edecek
Ben BaslıyorumCook Küçükken Ben Kağıt Yiyordum Cok Güzeldi Twisted Evil Mr. Green
İtiraf Oyunu HerKez İtiraf Ediyor
· 26 Yanıt · 2.0K görüntüleme 0 okuyor
26 Yanıt
itiraf edıyorum orta okulda yanımda oturan bacım dediğim kıza aşık olmuşdum ve bacaklarına bakıyodum(ama çok guzellerdi Very Happy Very Happy Very Happy):D
işe bakya itiraf edicemis biside yok Cool
Küçükken çim yerdim Mr. Green Tadı süperdi en azından ıspanak semizotu vs. den Mr. Green
küçükken balkondan aşağı bıcak fırlatmıştım kadının yanına düşmüştü Very Happy Twisted Evil Shocked Cool
ben kücükken evde yanlız kalınca apartmanın arka balkonundan evlere yumurta atarmısım.Cok sopa yemisim Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Ben kendimi yormayayım siz takılın bir roman olur yazacak olursam. Mr. Green
me too bro ^_~
küçükken (7 yaşında) çok iyi hatırlıyorum 11. katta oturuyorduk cadde üstünde yamurlu günlerde balkondan aşşa ufak su dökerdim millette yamur sanardı yamurla karışık yani Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil bide dayımın kızlarıyla evcilik oynardım anlarsınızya extraokk Twisted Evil Twisted Evil
Gene Cok Küçükken
Assagı Yumurta Atardım
Miller Saga Sola Bakardı
Assagı Yumurta Atardım
Miller Saga Sola Bakardı
sen yazın akçayda yumurtamı atıyosun
Yazlık Akçayda
Bu Olay Cook Eski evimizde
O da İzmirdeydi Akçaaya Sadece Yazları
Gidiorum
Kankam dediiim kıza lisenin en güzel kızına k@ydım = ))
Küçükken yagmur yagmıştı adamda balkondaydı bende tükürdü sandım taş attım biraz saçma ama anlatınca Hoşuma gidiyor 😁
R
RollsRoyce
⭐ 19y
7. sınıfa giderken bir hocaya çok gıcık kapardım oturdu sandalyeye tebeşir tozu koydum siyah pantolon giymişti sınıfta çıkarken o anı her zama yasamak isterim çok komikti hoca kim yaptı diyede soramıyodu ve birde aynı hocaya poposuna lazer ısıgı tutmustum ne günlerdi Mr. Green
Game Designer
⭐ 19y
Ben kendimi yormayayım siz takılın bir roman olur yazacak olursam. Mr. Green
yes.
7. sınıfa giderken bir hocaya çok gıcık kapardım oturdu sandalyeye tebeşir tozu koydum siyah pantolon giymişti sınıfta çıkarken o anı her zama yasamak isterim çok komikti hoca kim yaptı diyede soramıyodu ve birde aynı hocaya poposuna lazer ısıgı tutmustum ne günlerdi Mr. Green
çok acımasızca bu lazer işin Laughing
8. sınıfta kantine iner hamburgeri alır merdivene otururduk sonra kızlar inerken hiç çaktırmadan yukarı bakardık bütün ne varne yok meydandaydı hatta tanga giyeni bile görmüştüm 😈
Karaambar Kamyoncular Derneğine Üye Oldum 😄 😆 😄
su roman olur diyen arkadaslar bi kaç sayfa yazıverin be cok hos oluo bunnar 😄 bende itiraf ediorum 16 yasındayım ve su ana kadar 1 defa asık oldum hala asııgım:D
Aylin seni seviyorum.
Aşığım sana
keşke bunları yüzüne söyliyeilsem.:(
Aşığım sana
keşke bunları yüzüne söyliyeilsem.:(
itiraf ediom 10 yaşındayım we sınıfımdaki bir kıza aşığım ?!!!!!!... 😈 😆 😄
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap