Icerige atla
Extraloob

Item mall'daki HOT Shop ve Bundle Goods

· 16 Yanıt · 1.7K görüntüleme
B
Brown OP ⭐ 18y
Evet arkadaşlar item malldaki kapalı olan yerlerin açıklamalarını anlatayım sizlere.

Bundle Goods : Bohça mal veya Mal yığını demektir.Traderlik için bulunan çok pahalıya satılan kervan malıdır..
Ps : Bir nevi gold almak gibi.

HOT Shop : En çok satılan ürünler bulunacaktır.
Arkadaşlar bunlar kafama takılmış sorulardı . İnternetten araştırdım ve sizlerle paylaşıyorum

16 Yanıt
B
Brown OP ⭐ 18y
Tek merak eden benmiiymişim ya? 😆
C
ciko1984 ⭐ 19y
Bundle goods konusunda emin misin? bence indirime girmiş toplu set gibi şeyler olabilir mesela dress set normalde sallıyorum 200 silk ise hepsi beraber 170 silk gibi
B
Brown OP ⭐ 18y
Hayır.Orası yasal gold alımı gibi biryer 😆
Advance
Advance ⭐ 18y
Silkle külçe altın alıp npc'yi zengin edecez yani xD
B
Brown OP ⭐ 18y

Haha aynen bro 😁
DeathKinq
DeathKinq ⭐ 17y
iSroya Başladığımda Yıl 2005'di Hala Gelmedi 😆
M
Minotoche ⭐ 17y
Hot shop ksroda var 🎭
I
Joymax çok büyük yanlışlar yapıyor.Böyle dolaylı yoldan gold satacağına açık açık gold satsa , belki müşterisi azalır ama oyundaki gold-bot sayısı 0'lanır.Bu yüzden oyun kral olur ama..
B
Brown OP ⭐ 18y
Joymax kafasız ya.
.NET
.NET ⭐ 19y

KOdaki gb olayı bu. KO ile apayrı dünyalardaydı bu oyun ama onun modernize haline dönüşüyor gibi
[F New]Solo Gitarist
B
Brown OP ⭐ 18y

KOdaki gb olayı bu. KO ile apayrı dünyalardaydı bu oyun ama onun modernize haline dönüşüyor gibi

Bilgisayar hayatım ko ile başladı zaten sin:
I
ironEyE ⭐ 18y
Bence bundle goods da pahalı kervan malları satarlar.Kervanın içine atıp başka şehre götürüp satarsan normalden 10 kat fazla gold verir mesela.Joymaxın kendisinin gold satması oyunun orjinal amacı ve hikayesine ters düşer.
C
Joymax çok büyük yanlışlar yapıyor.Böyle dolaylı yoldan gold satacağına açık açık gold satsa , belki müşterisi azalır ama oyundaki gold-bot sayısı 0'lanır.Bu yüzden oyun kral olur ama..

Bir ara benim de aklıma geldi bu. Goldbotlar biterse premium alan olmaz, silk satışları düşer. Bu yüzden Joymax gold satmıyor bence.
S
Sleach ⭐ 18y
En iyisi iSro Pay2Play olsun 😊
B
Brown OP ⭐ 18y
up

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: