Icerige atla
Extraloob

İtem mall'da premium yok ?!?

· 6 Yanıt · 3.2K görüntüleme
P
pokercan95 OP ⭐ 16y
İyi sabahlar.. En azından benim için saat şuan 03.25 😊 Silkroadı yaklaşık 1 yıl önce oynuyodum ve hesabımı kaybetmem yüzünden bırakmıştım. Tekrar başlama kararı aldım ancak şöyle bir sorunum var.İtem mall a girdiğimde Premiumları göremiyorum. Acaba silkroad dan premium olayı kalktımı diye düşündüm ancak rev6 dan bakınca bi kişide premium olduğunu gördüm. Artık premiumlar nerden alınıyor bilen varsa lütfen yardımcı olsun 2 gündür silk çekmek için bekliyorum :)
6 Yanıt
T
TanerUNER ⭐ 19y
Item Mall'a giriyorsun.
Sol Alt taraftaki Butona basıyorsun Normal silk ile satın alınan bölüme atıyor seni.
Premium'ları orada bulucaksın.

Item Mall'a girdiğinde direk Premium Silk sayfasına atıyor. Premium Silk ilede Premium alınmıyor ne kadar saçma demi ^^ adı Premium Silk ama Premium alamıyosun.
P
pokercan95 OP ⭐ 16y
Bilgi için teşekkürler :)
S
semmex ⭐ 16y
Item Mall'a giriyorsun.
Sol Alt taraftaki Butona basıyorsun Normal silk ile satın alınan bölüme atıyor seni.

Item Mall'a girdiğinde direk Premium Silk sayfasına atıyor. Premium Silk ilede Premium alınmıyor ne kadar saçma demi ^^ adı Premium Silk ama Premium alamıyosun.

nasıl ya normal silk gibi istediğin şeyi alamıyomusun Premium silk ile ? :S :S
H
haso42 ⭐ 18y
Item Mall'a giriyorsun.

Evet kardeş Premium Sp Exp ticket v.b itemleri PREMIUM SİLK ile alamıyorsun. Düşünsene stallarda Premium Plusun satıldıgını herkes 110 😊 Ama keske premıum satımı yapılsa Premıum Silkle
M
matilda ⭐ 18y
Item Mall'a giriyorsun.

Evet kardeş Premium Sp Exp ticket v.b itemleri PREMIUM SİLK ile alamıyorsun. Düşünsene stallarda Premium Plusun satıldıgını herkes 110 😊 Ama keske premıum satımı yapılsa Premıum Silkle

1 plus satilsa bedeli büyük olur
2 plus alan hemen 110 mu oluyor daral:

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: