Icerige atla
Extraloob

İtalya’da ilk seks parkı Bari kentinde açıldı.

· 17 Yanıt · 4.2K görüntüleme
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
İtalya’da ilk seks parkı Bari kentinde açıldı.

Sevişmek isteyen çiftler, üstü açık 54 garaj-barakadan oluşan parka, otomobille 3 Euro ödeyerek giriyor.

24 saat açık olan parkın yöneticileri, “İtalyanlar otomobilde sevişmeyi sever. Güvenlik için böyle bir park açtık. Çiftlerin sevişirken gökyüzünü seyretmesi için de, barakaların üstünü açık bıraktık” dediler. Parkın girişindeki otomatik makinelerden prezervatif satın almak mümkün.

ben bariya kadar kaçıyorum kuzularım siz takılın güzelce parkı bir donatayayım makara: şaka bir yana adamlara helal olsun bizim liseliler için süppoo olurdu böylesi bir park adamlar otele gidemiyor evleride yok ee ne yapıyorlar yıldız parkına koşuyorlar :P
17 Yanıt
R
Rochas ⭐ 16y
ben bariya kadar kaçıyorum kuzularım siz takılın güzelce parkı bir donatayayım makara:

ahahahah abi sana bitiyorum ya bi kaçta gel ❤️ 🙏 🙏 😁 😁 😁
.NET
.NET ⭐ 19y
Türkiye düşünce olarak bu kadar ileri seviyeye ulaşamadı abim burada açılsa orayı bombalarlar
[F New]Solo Gitarist
H
Hayta35 ⭐ 16y
güzelmıs ama türkiyede olursa ortlaık karışır bundan eminim nüfusumuz bi anda 5 katına cıkar 😊
Lenneth
Lenneth ⭐ 19y
Ahahahaha 😆 😆 Tam haberin başını okurken diyodum bide prezervatif satan bi seyyar satıcı olsun diye otomatik makina bile yapmış admlar helal olsun ahaha makara:
Special thx to Flexi
B
Ben de ⭐ 17y
Türkiyede böyle birşey açılmaz. Ahlak kültürümüzün içinde böyle birşey yok.
K
korc4n ⭐ 16y
bizde istanbul karaköy'e güzel gider aslında giriştede prezervatif dolapları olur 1 lira at al para üstü iade edilmezde yazalım 😆
L
Lemus ⭐ 18y
İstanbula da lazım 😜
sarkolata
sarkolata ⭐ 17y
Türkiye düşünce olarak bu kadar ileri seviyeye ulaşamadı abim burada açılsa orayı bombalarlar

👍
H
hmzsnmz ⭐ 19y
Avrupa bizden medeni deyince medeniyeti seks algılayan toplulukların şiddetle karşı çıkması için açılmış herhalde.
[ek #12654]
.NET
.NET ⭐ 19y
Avrupa bizden medeni deyince medeniyeti seks algılayan toplulukların şiddetle karşı çıkması için açılmış herhalde.

Hamja salla üniyi vizeyi finali atla uçağa İtalya'ya gidelim 😆
[F New]Solo Gitarist
H
hmzsnmz ⭐ 19y

Olur be bro finaller bitti zaten bende all star a gidecektim ankaraya bi ihtimal onu eker italya ya uçarız 😜
[ek #12654]
.NET
.NET ⭐ 19y

Olur be bro finaller bitti zaten bende all star a gidecektim ankaraya bi ihtimal onu eker italya ya uçarız :P

All star değil p*rn star buluruk 😈
[F New]Solo Gitarist
H
hmzsnmz ⭐ 19y

All star değil p*rn star buluruk 😈

Her türlü 😈 😁
[ek #12654]
A
Avenger ⭐ 18y
bkz: insanın ölmeden önce görmesi gereken yerler. 😜
.NET
.NET ⭐ 19y