-Resim Silinmiş.
_TALHA_ dan aldım
isy kestim sıcak sıcakkkkk !!!!!!!!!!!!
· 65 Yanıt · 4.6K görüntüleme 0 okuyor
65 Yanıt
R
RollsRoyce
⭐ 19y
yenı cıkmıs fırından
aynen öle 2 dk olmadı
tbr extrabeer extrabeer
_
_EvilAngel_
⭐ 19y
tebrkler extraokk
H
HurRicanEmJ
⭐ 19y
yaw bow adamsın neden altına girion kı Very Happy
tbr ama adamıda partiden at at diye bagırıyon ona verecek diyemi Twisted Evil Twisted Evil
Sende biraz ezilkik var galiba Mr. Green baksana monster lar sana iyi kapıyo Mr. Green hmm
oy oyyy güzel operasyon olmuş severim unique avcılarını tebrikler extrabeer
oy oyyy güzel operasyon olmuş severim unique avcılarını tebrikler extrabeer
Pacific Gelsende bide Lord da senın ismını görsek Cool (4Ever Full Str Glavie Buz)
tbrkler!
Sende biraz ezilkik var galiba Mr. Green baksana monster lar sana iyi kapıyo Mr. Green hmm
Ne Demek İstediğini anLadınızmı ? Rolling Eyes
LöL kahvekeyfi
LöL kahvekeyfi
Sen boşa beynini yorma anlayan anladı Mr. Green
LoL popcorn
R
RollsRoyce
⭐ 19y
LöL kahvekeyfi
Sen boşa beynini yorma anlayan anladı Mr. Green
LoL popcorn
kocaman koaman TebRikLer
AnT_NuKeR belki lag girdi hpsi azaldı pot basamadı hemen eziklik var diyosun sen bir ilk kendine bak
kocaman koaman TebRikLer
AnT_NuKeR belki lag girdi hpsi azaldı pot basamadı hemen eziklik var diyosun sen bir ilk kendine bak
Ben laga lugu bilmem bi çar lvl 71 de ısy keserken canı 3 k inerse otomatık ezık olur zaten boş yere ezik demeyız.....
R
RollsRoyce
⭐ 19y
kocaman koaman TebRikLer
Ben laga lugu bilmem bi çar lvl 71 de ısy keserken canı 3 k inerse otomatık ezık olur zaten boş yere ezik demeyız.....
tartısma ortamı olmasın ama cok ön yargılısın belki ezik dediğin adamlar sana tek atarsa detective
kocaman koaman TebRikLer
eheh belki potu yoq Twisted Evil
ben 74 lvl intcinin lagdan isu da yattıgını bilirim extraokk
Bu adam str extraokk
R
RollsRoyce
⭐ 19y
Bu adam str extraokk
harbiden Deniz Baykal gibisin herseye bir sorun buluyon
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap