Icerige atla
Extraloob

İsteyince oluyormuş...

· 18 Replies · 1.8K views
N
NiGHTMaRe OP ⭐ 18y
Anladım ki bir şeyi çok isteyince gerçekten oluyormuş.Büyük uğraşlar sonucunda ilk dönem notlarını bir kenara itip bu dönem teşekkür alıyorum.7 zayıftan teşekkür kolay olmasa gerek 😎

ps:Biyoloji dicekseniz hocayla bizim aramızda 🤝
18 Replies
K
Kwanza ⭐ 17y
Matematik iyi gelişmiş gerçekten tebrikler 🍺
J
JetHomme ⭐ 19y
Notlarını çok güzel düzeltmişsin. ''İstemek Başarmanın yarısıdır.''
N
NiGHTMaRe OP ⭐ 18y
Matematik iyi gelişmiş gerçekten tebrikler 🍺

😘 Bu arada 9. sınıf* 👴
J
Josephine ⭐ 17y
Silkroad'ı bıraktın sanırım ^^
L
Laistrogon ⭐ 17y
süpersin vay be çok duygulandım ya bide ben isteyebilseydim 😆 🍺
J
Josephine ⭐ 17y
Okul derslerine önem vermeyin demiyorum ama çokta kasmayın ; Şuanki eğitim sistemi bütün okulları aynı seviyeye indirdi neredeyse;

%10 okul puanınız etkiliyor , derslerinizi boşlamayın tabikide ama dersler için öss'ye çalışmayıda ihmal etmeyin.

Ps : Hep Teşekkür almışımdır 😎
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
helal olsun kuzum heğ diyoruz biraz dersleri derste dinleyin birazda evde tekrar yapın sınava özelde 2 gün çalışın teşekkür çok basit olacaktır 😘
L
LoTuSs ⭐ 16y
bnmde 9.sınıf darısı benim başıma 😄
S
SnowFlake ⭐ 18y
Tebrik ederim gerçekten yeterinde çalışınca zor değil bazen şanssızlık olsa da genelde bu böyle 😜 Benim de 9.sınıfta ilk dönem 7 zayıfım vardı ama sene sonunda 3e düşürdüm 1 tanesini kurtarıp sınıfı geçemedim. Şimdi 11. sınıftayım sözelde takdiri yakaladım. Öss denemelerim fena değil istediğim yeri kazanacağım inşallah...

Ps:Bu durumda fizikten kalıyorsun. 3 düşürmen gerekiyor. Teşekkür alman bu notlarla zor çok fazla 2 ve 3 var ama ortalaman iyi gelir sorumluluk almadan geçersin tekrar tebrik ederim imrendim 😊
Toxicated
Toxicated ⭐ 18y
Aileden yusuf yusuf bu olsa gerek 😜

Şakası bir yana gerçekten mükemmel bir gelişme olmuş, zamanında 9 'u çok sevmiş fazladan okumuştum makara:
EXL | SRO | İŞKOLİK
B
Bartowski ⭐ 17y
benımde mat 5 dil anlatım 1 sorumlu geçiyorum 😄 2.5 den yüksek olduğu icin ortalamam..
A
Avasin ⭐ 17y
Silkroad'ı bıraktın sanırım ^^

makara: makara:
N
NiGHTMaRe OP ⭐ 18y
Tebrik ederim gerçekten yeterinde çalışınca zor değil bazen şanssızlık olsa da genelde bu böyle 😜 Benim de 9.sınıfta ilk dönem 7 zayıfım vardı ama sene sonunda 3e düşürdüm 1 tanesini kurtarıp sınıfı geçemedim. Şimdi 11. sınıftayım sözelde takdiri yakaladım. Öss denemelerim fena değil istediğim yeri kazanacağım inşallah...

Ps:Bu durumda fizikten kalıyorsun. 3 düşürmen gerekiyor. Teşekkür alman bu notlarla zor çok fazla 2 ve 3 var ama ortalaman iyi gelir sorumluluk almadan geçersin tekrar tebrik ederim imrendim :)

teşekkür almam için 2. dönem notları ilgilendiriyor ablacım.Sordum hocaya 😘
@Josephine
evet bro bıraktım 👋 nese:
E
EmmaW ⭐ 19y
benımde mat 5 dil anlatım 1 sorumlu geçiyorum 😄 2.5 den yüksek olduğu icin ortalamam..

eminmisin bildiğim kadarıyla dil anlatımı 1 olan otomatik kalıyor ?
S
SnowFlake ⭐ 18y

eminmisin bildiğim kadarıyla dil anlatımı 1 olan otomatik kalıyor ?

Ortalaman yüksekse sorumlu geçiyorsun. Ortalamanın altındaysan sorumluluk sınavında kurtaramazsan kalıyorsun.
B
Bartowski ⭐ 17y
2.50 den yüksek oldugu ıcın gerci 2. sozlu war 55 verırse 2 duser dil ^^
W
Warmoon ⭐ 18y
1. Donemdeki notlar=Silkroaddan önce
2. Donem deki notlar=Silkroaddan sonra
xD
tebrikler

Log in to write a reply.

Log In
Paylaş: