H Hi-Axi-Shey OP ⭐ 18y 18 yil once #1 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
S SansarSalvo ⭐ 19y 18 yil once #2 Cool işe yarar xD TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
R Remi ⭐ 19y 18 yil once #3 Cool işe yarar xD >Yemeğe Desem Mr. Green TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Game Designer ⭐ 19y 18 yil once #4 iiirenc görünüyor bn bunu asla yemem Confused spagetti yerm daaa iyi taşımama gerek yok gittiim her yerde yapabilirim =) yes. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
P passion ⭐ 19y 18 yil once #5 Denizli ufak yer nereye baksan lokanta, dürümcü,fastfoot paramda yoqsa ewimde yerim arkadaş gereksiz bişi bence hmm TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
P Pennywise ⭐ 19y 18 yil once #6 obezitenin dibine vuracaklar artık bukadarda olmaz,ayrıca hayatımda bukadar saçma bi fikirde görmedim,eğer gerçekse bunu üreten firmanın aklına takayım Confused TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Game Designer ⭐ 19y 18 yil once #7 ,eğer gerçekse bunu üreten firmanın aklına takayım Confused ahuahuahuae tak abi tak Very Happykonserve burger Mr. Green gerçekten iğren.ç Confused yes. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
T Torquel ⭐ 19y 18 yil once #8 Bi adana,beyti,kanat,kuzu eti yanında bunlar çöp!Yemeyin bole seyler,FULL zararrrr TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Game Designer ⭐ 19y 18 yil once #9 bos ver dostum sen cebinde tası biz Coca Colamızı Alırız içeriz ama coca colayı ben bu burgere yakıstıramıyorum o ekmein arasındaki çok iirenç görünüyor sanki .... gib eeeeıııy Confused yes. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Z Zazali ⭐ 19y 18 yil once #10 bu CHEESEburgerde niye peynir yok Confusedpardon varmış az koymuşlar:D TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
O Old School ⭐ 19y 18 yil once #11 Ben yemezdim bunu ne bu böyle Rolling Eyes TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil