Istek: 100- mesajı olan üyelerin foruma link vermesinin engellenmesini istiyorum
Sebeb:İlk mesajında virüs paylaşan "akılların" önüne geçilir..
İstek.
· 17 Replies · 1.3K views 0 reading
17 Replies
herkes yazar değilki çoğunluk okuyucu arada 1-2 faydalı link vermek isteyenleri engellemiş oluruz hata olur bu.
1-2 faydalı link verenleri engeller ama 100 tane zararlı linkte bu şekilde engellenir.
1-2 faydalı link verenleri engeller ama 100 tane zararlı linkte bu şekilde engellenir.
100 tane yeni kayıt olan üye varsa bunların 10-20 gibisi akıllı kişilerdir.Sanarlar ki biz dosyaları indiricez o da bizi hacklıcek. 😜
Geri kalan 80 kişiye yazık olur.
mantıklı 😄
100 tane yeni kayıt olan üye varsa bunların 10-20 gibisi akıllı kişilerdir.Sanarlar ki biz dosyaları indiricez o da bizi hacklıcek. 😜
Geri kalan 80 kişiye yazık olur.
50 ye indirelim o zaman..
Bu bana düşmezde bence çok acımasız bi fikir. 😱 .mrgreen.
1 mesaj ile virüs paylaşanlar da bize acımıyor...
en son kaç olur hacı 😁 😜
en son kaç olur hacı 😁 :P
Zuhaha son günlerde çok ince espriler yapıyorsun hülya üzgün olduğum anlarda bile kopuyorum haha. 😁 😁
😁 😁
Zuhaha son günlerde çok ince espriler yapıyorsun hülya üzgün olduğum anlarda bile kopuyorum haha. 😁 😁
😎 Teşekkürler Türkiye ^^
neyse konu sapmasın kızmasın bize _BowAttacK_ 😜
😎 Teşekkürler Türkiye ^^
neyse konu sapmasın kızmasın bize _BowAttacK_ :P
Espri ha? Seninle bi ara PvP yapalım^^ 😜
[F New]Solo Gitarist
Kızmaz BowAttack 😄
😁 😁 😁
bu kadar güleceğimi bilsem daha önce düşünürdüm bu öneriyi 😎
bu kadar güleceğimi bilsem daha önce düşünürdüm bu öneriyi 😎
J
Jason Walker
⭐ 19y
Istek: 100- mesajı olan üyelerin foruma link vermesinin engellenmesini istiyorum
Ilker Cindik 1. mesajında Supurucu programını yayınladı. 😉
Ilker Cindik 1. mesajında Supurucu programını yayınladı. ;)
biliyorum 😗 en çok şaşırdığım olaylardan biriydi 🤔
Log in to write a reply.
Log In