Arkadaşlar burada istediğiniz resimlerdeki sivilce veya yara tarzı izleri gidermeye çalışacağım..Bu kadar 😜
İsteğe göre sivilce,siyah nokta vs. silimi yapılır
· 38 Yanıt · 3.6K görüntüleme 0 okuyor
38 Yanıt
B
belirsizzzzz
⭐ 19y
Teşekkürler güzel konu 😄
ben benimle mutluyum. Beni benimle başbaşa bırakın 😁
saol arkadaşım =)
ben benimle mutluyum. Beni benimle başbaşa bırakın 😁
=) kendisini kendiyle başbaşa bırakmamızı istemeyen arkadaşlar için yazdım 😜
M
MassiveAttack
⭐ 19y
Arkadaşlar burada istediğiniz resimlerdeki sivilce veya yara tarzı izleri gidermeye çalışacağım..Bu kadar :P
3 verdim otur.. ^^
Arkadaşlar burada istediğiniz resimlerdeki sivilce veya yara tarzı izleri gidermeye çalışacağım..Bu kadar :P
3 verdim otur.. ^^
ama hocam ya 😆
ya arkadaşlar cidden yokmu bari sevabına gönderin bi photo yapim 😢
bende yardımcı olabilirim sana 🤤
ps: kendi fotomu editleyerek bir fotoğrafçıdan çıkarttım ve hep bu şekilde sivilce kaybetme göz rengi değiştirme dövme ekleme vs. çalışmalar yaptığım bir edit olmuştu. okula götürdüğümde kızlar çok beğenmişti 😜
ps: kendi fotomu editleyerek bir fotoğrafçıdan çıkarttım ve hep bu şekilde sivilce kaybetme göz rengi değiştirme dövme ekleme vs. çalışmalar yaptığım bir edit olmuştu. okula götürdüğümde kızlar çok beğenmişti 😜
Avrilin eski hali diye bir foto vardı tabiki yalan 😜 onu bi düzenle bakalım nasıl olcak

Bundan bir avril çıkartmanı bekliyorum 🤤 😁

Bundan bir avril çıkartmanı bekliyorum 🤤 😁
hemen el atıyorum konuya 😄
yahu ne zor bir surattır bu 😄 dükkandayım fazla da uğraşamıyorum sıkıldım bu kadarı yeterli sanırım 😁
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
yok yok olmamış daha devam 😄
devamı evde burada pek vakit bulamıyorum 🙄
Ben nasıl yapmışım bak 😊

😁 😁 😁 blur biraz fazla kaçmış 😄 ben yapıyorum ama yaparken orjinalliğe de dikkat ediyorum sende edersen ii olur bu çok belli oluyor 😉
Nasıl çok belli zaten amacımız o çirkin kadından güzel bir kadın çıkarmak
B
BrendiBelle
⭐ 18y
twi sen kızın yüz şeklini,yüz< kıvrımlarını bozarak güzelleştirmişsin.ama nuk3r pek yüz hatlarıyla oynamadan,gerçek hatları koruyarak yapmış.aradaki fark bu . . .
Dediğiniz gibi olsun
B
BrendiBelle
⭐ 18y
bu arada nuk3r sen kıza bide makyaj mı yaptın ? kızın göz kapaklarının üstü yeşildi kahverengi olmuş 😄 sen anlıyosun bu işten 😊
durun daa yeni geldim bide ben el atim şu kıza(yüzüne tabiki)
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap