Icerige atla
Extraloob

iste türkler sehitler icin

· 23 Yanıt · 1.8K görüntüleme
H
HeNDiCaP OP ⭐ 18y
beyLer bi global attım sehitlerimiz icin yürüyüs yapalım diye iste buyrun gerisini ss ler anlatsın
- Resim Silinmiş.
http://img137.imageshack.us/img137/3774/sro2008100323313206su7.jpg[img] - Resim Silinmiş." alt="" loading="lazy">
23 Yanıt
D
DaWixed ⭐ 19y
Biri Tedbir getirin yazmıs loooool 😄
H
HeNDiCaP OP ⭐ 18y
o sorun deil
J
Journalist ⭐ 19y
Biri Tedbir getirin yazmıs loooool :D

yarıldım gülmekten onu görünce 😁 😁
M
mesut_xD ⭐ 18y
Sehitler için yurummusn adını bırak guildini bırak grant name bide yabancı :D:D
H
HnTRue ⭐ 18y
Adam O kAdar Sey Yapmıs SEhitlerimiz İçin Yürüyüş Yapmıs Siz Hala Adamın EksikLerini Arıyorsunuz..

Ordaki Ne GüzeL tekbir Getirin Yazmıs.. 'tedbir' harf hatası Olamazmı yani Siz de direk koptum moptum diorsunuz biraz anlayıslı olalım lütfen.!
R
RollsRoyce ⭐ 19y
Başlığı değiştircen mi 😈 ^^ bunun anlamını bilmiyormusun ortada komik birşey yok 😈
F
F10diP| ⭐ 19y
bu sadece bir oyun..siz bunu yapınca ne kazandınız acaba..çok ciddi ye alıyorsunuz siz bu oyunu..
R
RollsRoyce ⭐ 19y
bu sadece bir oyun..siz bunu yapınca ne kazandınız acaba..çok ciddi ye alıyorsunuz siz bu oyunu..

Sana çok güzel cevap verirdim fakat site kurallarına uymak zorundayım.
I

+1907
P
PhaetoN ⭐ 18y

+1907
+2
M
Misproject ⭐ 19y
Biri Tedbir getirin yazmıs loooool :D

yarıldım gülmekten onu görünce 😁 😁

aynen yhaff komedi tedbir getirin:D
M
Misproject ⭐ 19y
ii hoş yürüyüş yapmışsınız da pkk lılar silkroad mı oynuyo nerden bilcekler sizin yürüyüş yaptığınızı.böle yapcağına gerçek hayatta gerekli yerlerden izin alın toplu olarak yürüyüş yapın daha ii bunun kime ne faydası war?
F
F10diP| ⭐ 19y

Ö.M at lütfen 👍
N
NoBLe ⭐ 19y
tedbir getirin tekbir alın 😄
S
Bu Yürüyüşü Burada Alay Etme İçin mi Yoksa Gerçekten Şehitlere Olan Saygınızdan Dolayımı Yaptınız ?!
A
aldorado ⭐ 18y
işte bu terör kanıyan en büyük yaramızdır lütfen bu konuda içindede ah koptum gülmekten gibi sözler kullanmayın olabilir bi yanlışlık insanlık hali
F
F10diP| ⭐ 19y
işte abi pc başında fazla durmanın zararları biraz düşünün yahu siz orda yürüdünüzde ne oldu yapıcı şeyler yapın, düşünerek yapın, her aklınıza geleni yapmaya çalıışıyosunuz bir kaç da destekleyen çıkınca ops tamam hadi yapalım..
A
aldorado ⭐ 18y
benim düşüncem bunu yapınca bunu okuyanlar pkk lılar olmasada bunu okuyan TÜRKlerin en azından vatanseverlik duygularının kabarmalarını sağlasa bile o bile bir başlangıçtır
H
HeNDiCaP OP ⭐ 18y
beyLer yorumlar icin tesekkürler ama biz pkklılar görsün diye değil sehitlerimizin anısını yasatmak icin yaptım

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: