Icerige atla
Extraloob

İşte SoS Kutusu Görmeyenler İçin Bir Hizzmet Daha

· 14 Yanıt · 4.6K görüntüleme
S
StarkDrache OP ⭐ 19y
SAna 6-7 sosu bir arada göstercem ayptır söylemesi çok pis düşürürmmde Exclamation
14 Yanıt
S
StarkDrache OP ⭐ 19y
Buyur Ben namaza gidiyorm bu ss Senin İçin Mr. Green

-Resim Silinmiş.

Kalbi olanlar bakmasın 😊
E
eFe ⭐ 19y
ah orda birinin tavşanı olsaaa Twisted Evil
S
StarkDrache OP ⭐ 19y

ah orda birinin tavşanı olsaaa Twisted Evil

Mr. Green Mr. Green Mr. Green
N
orda tavşanın ne işi var hotanın taa alt suları orda cok dalgıçlık yaptım birinde rast gelmedin seni soslarla yakalamak
N
sun kutusuda bölemi
D
DeepdarK ⭐ 19y
sro oynamayıpta sos kutusu görmeyene yazık derim
P
Pennywise ⭐ 19y
yakında guildteki herkes 10 ar tane ucuzundan sos alacak,hepimiz aynı anda yere atacaz 30-40 sos kutusu biarada Wink bir ilke daha imza atacaz NWO olarak extraokk
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
WOOTTTT Cool
D
Dampyre ⭐ 19y
tüh deseydiniz daha önce bi tane sos satmıştım Rolling Eyes
G
Ghost Spy ⭐ 19y

yakında guildteki herkes 10 ar tane ucuzundan sos alacak,hepimiz aynı anda yere atacaz 30-40 sos kutusu biarada Wink bir ilke daha imza atacaz NWO olarak extraokk

sen git oyunu bırak adama bak ya ben 20 yıl milletin altınlarını yürütsem batunun ucuz dediği sosu alamam Mr. Green
nerden buluon ne edion o kadar parayı Question Mr. Green Mr. Green Mr. Green Twisted Evil
S
StarkDrache OP ⭐ 19y

Bekliyoruz !
Ben en fazla 25 - 30 tane bir arada gördüm ama hepsi sadece benimdi arkdaşlarla beraber atmadım Confused
E
Excrea ⭐ 19y
sos itemmi ya deggre basi +5 olsa ne yazar zaten deggre sonu item daha iyi oluo soslardan ornegin 64 lvl sos blade 69 lvl dir 72 lvl blade kat kat ustun Very Happy som yada sun olcak yoksa hic olmasin daha iyi Very Happy bi bize dusmedi zaten sole 64 lvl sun blade Sad
X
X_HeaveN_X ⭐ 16y
Hıhıhıh gzl 😄

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: