Icerige atla
Extraloob

İşte Size Ayrılmaz Kankalar

· 16 Yanıt · 1.7K görüntüleme
S
SaiJeva OP ⭐ 19y
eğer varsa böyle ortamınız sizde ekleyin sizleride tanıyalım EXL söz vermişti ama hala ramıza katılamadı 😄 neyse olur inş bu anı sizinlede paylaşmak istedim

- Resim Silinmiş.

bunlarda hamam sefası sonrası nevşehirn kızılırmak kıyılarında sürttüğümüz anlar

- Resim Silinmiş.

- Resim Silinmiş. [img=http://img695.imageshack.us/img695/3592/72738771.jpg]" alt="" loading="lazy">
16 Yanıt
S
wuuw süper^^ "Mustafa" Şekil çıkmış hea.d
B
BaSoryong ⭐ 18y
Ortam güzelmiş
bugune kadar hep bole bir ortam Hayel etim ama olmadı umarım ilerde oyun içinde böle bir ortam olur 😊
S
SaiJeva OP ⭐ 19y
inşallah arkadaşlar
C
ciwwciw ⭐ 18y
Cappadocia ailesi sroya başlama gibi bir niyetiniz var mı ?
3
32alper ⭐ 19y
Ortam gzl
S
SaiJeva OP ⭐ 19y
Cappadocia ailesi sroya başlama gibi bir niyetiniz var mı ?

valla ben ve war_of_lord devam ediyoruz problem yok diğer arkadaşlar caeve nedeni ile cok canları sıkıldı ve beklemedeler muhtemelen 105 açılınca başlayacaklar bizi kastırıyolar sonra kendilerini kastıracaklar 😄
C
ciwwciw ⭐ 18y
Gaiaya devam mı ?
S
SaiJeva OP ⭐ 19y
tam gaz ama guild yok herkes farklı yerde toplanmayada pek nietimzi yok herkes kafasına göre takılıyo şu ara ama birleşmemis an meselesi ortaya bi gaz verirsem herkes atlar 😄
C
ciwwciw ⭐ 18y
Hadi hayırlısı madem :d
C
İmzandaki hatun da sizin tayfadan sanırım 😆
S
SaiJeva OP ⭐ 19y
o imzadaki hatunu mustafa gördü korede olm onu getirmezsen sende gelme dedim ama dinlemedi beniii
S
SaiJeva OP ⭐ 19y
eyv kardeşim
S
SaiJeva OP ⭐ 19y
hiçmi yok böyle ortamı olan arkadaşlar valla sizin açınızdan çok üzüldüm eğer yoksa sro oynanmaz real ortamsız 😄
M
BattalGazi Halil abi mi?
S
SaiJeva OP ⭐ 19y
BattalGazi Halil abi mi?

orhan abin 😄

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: