ben uranuste oynoyurum yanımda bi tane adam var adamın sincapı yok bişeyi yok canavarı kesince adama para düştü adam almadan para anında koyboldu :s adamın sincabıda yok .......
(bunu bir kere grmedin para düşer düşmez kayboluo :s)
işte silkroad online yılan hilesi
· 15 Yanıt · 2.3K görüntüleme 0 okuyor
15 Yanıt
O
Optimus Prime
⭐ 18y
:S :S:S:S:S:S:
Bende Birşey Anlamadım Yazdıklarından 😐
L
LegendLess
⭐ 18y
Yanında Görünmez bi arkdası vardır İtem Share yaparlar Yanındaki Parayı alır PAry sistemi ile bölüşürler 😄
Yanında Görünmez bi arkdası vardır İtem Share yaparlar Yanındaki Parayı alır PAry sistemi ile bölüşürler :D
görünmez olsada tavsani gözükür 😉
bence sen ayarlardan tavsanlari gizle modunu acmissin...
Esc/ Option /Setting /Game Settings /Hide Ability pets..
DC olmuştur adam:S
DC olmuştur adam:S
😁
Bende gördüm böyle bişey..cavede kasılıyordum baktım adam sincapsız ama canavarı kestiği zaman para düşüyor ve anında kayboluyor..hiç bir anlam veremedim doğrusu..
uranuste oynuyorum demişsin bu adam bowman mı lakin bowmansa aynı kişiden söz ediyor olabiliriz 😉
hmm.. ilginc ilk defa duydum :S
_
_HaNNiBaL_
⭐ 19y
Yanında Görünmez bi arkdası vardır İtem Share yaparlar Yanındaki Parayı alır PAry sistemi ile bölüşürler :D
Adam paraları Toplamak için neden Görünmez olsunki 😗
S
sinankaytan
⭐ 19y
Adam paraları Toplamak için neden Görünmez olsunki 😗
düşük lvl ise ölmemek için olabilir 👍
sallayın 😁
Bug da Olabilir Arkadaşlar Yakında Çıkar kokusu
Bendede öyle hangi bot olduğunu unuttum char eğilmeden alıyor gold'u falan:S
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş YapBenzer Konular
ISIS OTOMATİK ODAYA GİRİŞ HİLESİ | Silkroad Online TRSRO [SNR] - Silk' N Road Online ~ Yeni Nesil Silkroad Online Silkroad Online Knight Online Metin2 Silkroad Online Private Server Tanıtımı Atasro Online // 110 Çap New System 12.12.2018 Beta Açılış SilkRoad Online Legend I,Europe Fantasy Odyssey SilkRoad (FO