Icerige atla
Extraloob

İşte Sbotun Oyunu Hacklediğinin Kanıtı :)

· 20 Yanıt · 1.8K görüntüleme
20 Yanıt
P
PowerInMe ⭐ 17y
İlginç:d
C
cLonny ⭐ 18y
ht ftw clienti ile geldi bu şey ilginç 😄 adamın video yorumlarındada chineselerde snowda aynı şekilde çalışıyormuş. Nukerler ve Wizardlar için güzel birşey bu bug 😊
L
LiFe__xL ⭐ 18y
eed ama sadece ısınLanmadan sora 😉
Q
Quewrax ⭐ 17y
Woow Mukemmel 💃

PS : Sendn Yuksek GP yada Uniq için ısınlanmanın kenardı keserken bless bitince ısınlanmayla git gel 😜 😳 yeniden bas devam et 😜 😁 cool2:
The47
The47 ⭐ 18y
evet bu gercek aynısını dün isro botta istemeden yaptım. c3de cok mob vardı snow açtım c8e ışınlandım arkasından botu başlattım daha süresi varken kendi snow açtı
_
Bunu biliyorum zaten dikkat eden biri kolayca fark edebilir.
B
banada devilde olmuştu açmaya 2 dk varken devili açmıştı 😊
E
EmmaW ⭐ 19y
sbota bak be 😄 bizim isro bot süresi dolan buff'u bile zar zor basıyor 😄
W
WaTCHMaN ⭐ 19y
lagdan dolayıda böyle şeyler oluyor mesela bende warrior bufunun süresinin daha var olmasına rağmen bufları basıyor 👴
B
BangBros ⭐ 18y
Bende dün farkettim ayrıca lag bugla alakası bile yok ağız alışkanlığı olarak direk lagdan dolayı demeyin sbot işi kapmış
Toxicated
Toxicated ⭐ 18y
Benim charda dewil 'i değişken aralıklarla ışınlan - ışınlanma basıyor .. İyi bişey ama şuda var o geriye doğru saydıgı zaman aralıgında basarsa 0 olduktan sonra basamadan tekrar geriye saymaya başlıyor .. (Gerçi nolacaksa ortalarda basar yine 😜 )
EXL | SRO | İŞKOLİK
N
Nereus ⭐ 17y
sbota bak be 😄 bizim isro bot süresi dolan buff'u bile zar zor basıyor :D

👍 olsun isrodan vazgeçmek yok 😄 emektar isro 😆
S
hmm 😜 evet bunu görmüştüm 😄 bendede oluordu camplardan gecerken süresi olsa bile basıyordu bless'i 😊
_
Bu Baya zamandır war hotan fw den oncede wardı.. benım clerıc charımla bot her ısınlamada basıodu yanı baya eski bir sey ☕ ☕
C
chipshajen ⭐ 17y
devil , 95 zerk vs vs bunlarda oluyor 😊
E
EviLQin ⭐ 19y
Sbotta bu olay çoktanberi var helios açılmadan önce vardı bu...
C
CassHim ⭐ 17y
hahah harıkaya super paylasım tşk
S
SoGood OP ⭐ 17y
hahah harıkaya super paylasım tşk

S
SoGood OP ⭐ 17y
Up cool2:

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: