M MrT3chn0 OP ⭐ 18y 17 yil once #1 Dosyalar (1) 2pquuj8.gif 80.9 KB TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
M MrT3chn0 OP ⭐ 18y 17 yil once #2 Evet beyler bana sunduğunuz planı inceleyeceğim eğer doğruluklar uyuşur ve bu yöntemin beni kaçıracağına emin olursam proje sahibi ödüllerini elinde bilsin. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
S SilenTT ⭐ 19y 17 yil once #3 konuyu düzenlersen belki katılır 😉 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
M MrT3chn0 OP ⭐ 18y 17 yil once #4 ne gibi düzeltmeler:??? TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
.NET ⭐ 19y 17 yil once #5 ne gibi düzeltmeler:???Düzenlemeye topicteki resimden başla 😉 Resim gözükmüyor. [F New]Solo Gitarist TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
P Prada ⭐ 19y 17 yil once #6 Asıl resmi tahmin edene veriyodur belki ödülü 😜 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
L Lunacy ⭐ 18y 17 yil once #7 Hiç birşey anlamadım. Bu ne şimdi? TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
M MrT3chn0 OP ⭐ 18y 17 yil once #8 Çok özür dilerim.Resmi kendi hostuma upload ettiğim için bir problem ile karşılaştım :SDüzeltildi... TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
S Seppuku ⭐ 18y 17 yil once #9 Güzel yarışma. Mantık işletme gibi. 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil