-Resim Silinmiş.
EVEt burdaki adamalrın tıkış fıkıs oldugu yere bakın .bunlar hangi botu kullanıyolar. bence çok süper kasıyo o bot. hemde tüm botlardan iyi bence. bizde bu bota sahip olabilrimiyiz. ( eminim ücretsizdir) ::::YOK MU bilen bi arkadasımz .
İşte çok müthiş bir bot..
· 27 Yanıt · 2.3K görüntüleme 0 okuyor
27 Yanıt
N
NephilimAngel
⭐ 19y
sen boşver botu tbot neyine yetmiyo
bu arada 23 lw de 8 lw spear kullanıyosun sun bile olsa 21 lw silaha geç artık bi zahmet
bu arada 23 lw de 8 lw spear kullanıyosun sun bile olsa 21 lw silaha geç artık bi zahmet
o bot bir sefer cıktı. Çin botu o herrhalde . Güzel yanı ekran acmaması bu sayede 10larca char acabiliyorsun bir bilgisayarda
belki 24 lv'e sos hazırlamıştır onu kullancaktır silah almamıştır
o olay şöle orda gördügün tüm botlar aslında paralı bot adamlar bota para verip charlarını aralıksız kastırıyor. 80 lwl oldumu eline bi sosun ( kastıgı paralar ile ) banlanmazsa birde silk alıyor ve o carını guilde sokup pwp ve trader yapıp geçiniyor Yani ORDAKİ BOTLAR PARALI İSROBOTLARDIR
1. elimdeki 8 som spear . 21 silahı ile eş değer . ama 8 som daha şıuk duruyor. 24 lv dede sos falan takcam..
bebeto peki ozaman adamlar isimlerini niye abidik gubidik şeyler yazıyolar
1. elimdeki 8 som spear . 21 silahı ile eş değer . ama 8 som daha şıuk duruyor. 24 lv dede sos falan takcam..
nie dersen adamların carında sadece 2m civarı bir para var neden dersen banlandımı kastıgı paraya yazık olmasın die eyewr banlanmıyıpta 80 lwl olursa carına baya bi silk alıp banlatmamak ve sosun alıp eylenmek için
biz buna ekmek kuyruğu diyoruz bot arıza yaptığı zamanlarda bug oluştuğunda böyle yersiz zamanalrda gereksiz duruşlar yapar scream bir dönem 04-06 arası cave kapı nöbetçisiydi ahahahaa bosphorus çok ekmek kuyruğunda kalmıştır bir kere de ben hotanda kuyruğa girmiştim olur böyle buglar sorun yok Razz
ama ben isrbotla onalr gibi aynı koordinatlarda gitmiyorum . onların farklı bi botu var.............................
Bir zamanalar para kasmak için botlar vardı.Client açmadan istediğin kadar bot açıyordun.Fakat kontrol edemiyordun.
Belki onlardan olabilir. Kesin konuşmayayım. detective
Belki onlardan olabilir. Kesin konuşmayayım. detective
L
LastBitBLooD
⭐ 19y
bas baya clientless 😊
Ben bunu bir ara vermistim forumda
clientsiz bot bu oyun gorunmez
bu sayede 20 tane char bile acarsiniz
Evet,şimdi hatırladım.
Konuların bi ismi lazım değil tarafından silinmesinden önce sitemizde mevcuttu.
Evet,şimdi hatırladım.
Konuların bi ismi lazım değil tarafından silinmesinden önce sitemizde mevcuttu.
Evet ama gene de ben girememiştim o botla, giren olmuş muydu? Rolling Eyes Galiba japonca mı neydi. Rolling Eyes
yapmistk yapacagimizi Wink
yapmistk yapacagimizi Wink
Bilmiyorum ben kimse giremedi diye biliyordum da... Rolling Eyes Wink
Gold Bot aLayı..
tekrar verebilrimisin hocam . ücretsiz se eğer
o botlar japonca ve ücretliydi bunlar da o botlardan adamlar 100lerce acıyo salıyo para kasıp sonra satıyo para satan sıtelerın cogu bunları kullanıyo hele bı aralar pek meşurlardı
o botlar japonca ve ücretliydi bunlar da o botlardan adamlar 100lerce acıyo salıyo para kasıp sonra satıyo para satan sıtelerın cogu bunları kullanıyo hele bı aralar pek meşurlardı
banada öle geliyo yoksa abuduk gubidik isimler koymazlar
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap