Icerige atla
Extraloob

İşte Bowmenin gücü...

· 40 Yanıt · 4.4K görüntüleme
H
Burdan

Evet arkadaşlar eu çarmış ahahaha eu yuda geçin dier Chin a çar tiplerinide Bu wideo daki karakterin o serwerda kesemediği 2 kişi war ama ben bilmiyom izleyin bakalım bekliyorum yorumları
40 Yanıt
H
İyi bak sawaştığı adamların yarısı SUN Cool
H

Bikere vdeo okcuları(bow) sağlam göstermek için yapılmış o int ci salakmı neden nuk cakmıo 2 nuk caksa felc olur o çünkü o bowman okadar vuramaz..Galiba int yanı 2 vuruşluk canı var buna ne dıyceksın bakalım OsKi extraokk

Demek öle diyosun 2 nuke çaksa ölür wideonun sonuna doru bi intle kapışıyo adam 5 nuke mi ne atıyo canı 5k lara iniyo bowman in ama en son bi strong 11k çakıyo senın intçi hakkı rahmetine kawuşuyo boş iş int çar ful sosun dizmen lasım dizsende noluyo gene görüyosn yane Twisted Evil
TheMyth_
TheMyth_ ⭐ 19y
OsKi bu ne böyle Shocked inanılmaz bi herif bu Shocked çok iyi pvp yapıor Shocked
çok teşekkürler extraokk
P
Pennywise ⭐ 19y
ufff adam süper char yapmış ya hayran kaldım valla
P
Pennywise ⭐ 19y

o lvl da full int fire sosunlu spear nuker alır o adamı 2 nukede boşuna urasmasın

bu bowman de full int spear nukeri tek crit te alır ozman ne olacak? Twisted Evil
D
Dampyre ⭐ 19y
güzel video da..
ilk nuker neden dalmadı ölmeyi bekledi Rolling Eyes
H
Ant nuker sen o adamı kestiğin ss leri bana getirdiğin gün dile benden ne dilersen tabe pot basmıyosa soyunuksa bi kıllık warsa saymam Cool
R
Rahatsizim ⭐ 19y

Pacific'te FIIIy le görecegim bir hesap var extraokk

zuhahahah diyorum sadece. 😊

sen 80 olana kadar, o yeni açılan bir server'a gider, 1 ayda fln 80 olur, diğer aya da sun set kurar. Mr. Green
H
Sabırsızlıkla bekliyorum sanırım ful sosunlu adamlar o adamı kesemediğine göre seninde onlardan pek farkın olucağnı düşünmüyorum ayrıca diyorum Full SOSUN sen dizebilicekmisin bekliyorum bakalım kaç lvl sın bu arada?

Ps:O adam seni 2 ye katlar 4 le çarpar beni bile çarpar o adam nickini bulursam kapışcam 80 olnca
H
Dikkat edersen seni küçük gçrmüyom kendimide küçük görüyom dha dorusu ikimize köük görmüyom Fllly ı büyük görüyom Mr. Green
F
Adam aşmış hacım... Laughing
P
Pennywise ⭐ 19y

hAhahaha Hiçbirzman kendnı küçük görme Töbe haşa o tanrımı Boş bunlar sadece FIIIy yatıracagım günü Bekle extraokk

_AvRiL_,_Zardock_ ve Qbert(sosun blade) 3 ünün aynı anda dalıpta yatıramadığı adamı sen nasıl yatıracaksın merak ettim doğrusu.
H

hAhahaha Hiçbirzman kendnı küçük görme Töbe haşa o tanrımı Boş bunlar sadece FIIIy yatıracagım günü Bekle extraokk

_AvRiL_,_Zardock_ ve Qbert(sosun blade) 3 ünün aynı anda dalıpta yatıramadığı adamı sen nasıl yatıracaksın merak ettim doğrusu.

İşte bu güzel oldu Cool

Ant nuker 3 tane str çar gücünde extraokk
H
Benide ekle 6 extraokk
H
>Ee warmı bi gelişme oldunmu 80 Mr. Green
furious
furious ⭐ 19y
walla ben bu zamana kadar karşıma gelen bütün okcuları yatırdım sadece elinde som ve sun olanlar hariç. bence vidio daki bowmanın karşındaki çarlar dandik hepsinin elinde sos falan var ama giysileri dandiktir.normalde 80 lvl str glavia olcan elinde som olcak bowmana yatcan olur iş değil.
A
anwhere07 ⭐ 19y
Adam yenildiği videoları koymaz tabı ama teknık de bılıo eleman
E
erdemS ⭐ 19y

Pacific'te FIIIy le görecegim bir hesap var extraokk

zuhahahah diyorum sadece. 😊

sen 80 olana kadar, o yeni açılan bir server'a gider, 1 ayda fln 80 olur, diğer aya da sun set kurar. Mr. Green

zuahahahahahah muahahahhahahah puahahahahah zauahhahahahaha
bu kadar guluyorum pasıfıkte kı fllly dedı alalahım ant nuker sen 80 olana kadar o adam yenı 5 tane server gelır 80 lwl olur sun set kurar yha bu kada darda komık olmazdın ne oldu yaw fllly sen kes ant nuker benden sana 1.000.000.000. tamammı zuahahah puahhaha muhahahaha
BOSPHORUS
BOSPHORUS ⭐ 19y
bir daha char açarsam bow man açıcam benim hoşuma gidiiyor yeni skillerle beraber daha da güçlendi Wink

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: