Icerige atla
Extraloob

İşte Benim Zülküf'üm

· 20 Yanıt · 1.5K görüntüleme
Lenneth
Lenneth OP ⭐ 19y
Evet Arkadaslar bugun abım arkadasından almıs getirdi eve muhteşem tatlı 😄 Sizinle paylasmak ıstedım..

- Resim Silinmiş.
Special thx to Flexi
20 Yanıt
P
Presence ⭐ 19y
ayvayı yedin benimde vardı kaplumbağam ödlürdük hayvanı nerdeyse 2 de bir temizlemen lazım suyunu yeminide bol vericeksin birazda nazlı hayvan

Ps: benimki denizkaplumbağasıydı bu değil galiba
B
By_DaDaS ⭐ 17y
Suyu Temizlemede Gör Ne Bicim Kokuyo Ortalık xD
C
Castiela ⭐ 18y
Çok tatlı bişey ::D hayırlı olsun 😄 mutlu mesut yaşayın 😜
U
Unforgiven ⭐ 17y

harbiden ya çok pis kokuyormuş 😁
A
Arcadia ⭐ 17y
benim kuzenimde var kaplumbağa çok çabuk büyüyorlar

allah analı babalı büyütsün 😜
B
By_DaDaS ⭐ 17y
Amcamda Vardı 6-7 Tane, Bir Günde Leş Kokutuyolar Ortalıgı 😈
Lenneth
Lenneth OP ⭐ 19y
gozumu korkutmayın pls 😄 bu kara kaplumbağası
Special thx to Flexi
O
Old School ⭐ 19y
Aman eline işemesin 😜
S
bi kerede ovada köpek gezdirirken bulmuştum kaplumbağa sonra doğal ortamına bıraktım 😜
A
bunlar koltuk altına buzdolabı altına çok giriyo dikkar et xD
U
Unforgiven ⭐ 17y
bunlar koltuk altına buzdolabı altına çok giriyo dikkar et xD

hehehe 😁
A
valla bak en çok buzdolabının altına bak.. oraya giriyolar en çok xD eline işemesin dikkat et altından tutma xD
C
Castiela ⭐ 18y
Aman eline işemesin :P

işemeyi geç 😄 sıçıor bide bunlar 😄 😁 😁 😁 kendisi böyle kokuyorsa boku nasıl kokuyordur kim bilir 😄 ..
A
Aman eline işemesin :P

işemeyi geç 😄 sıçıor bide bunlar 😄 😁 😁 😁 kendisi böyle kokuyorsa boku nasıl kokuyordur kim bilir 😄 ..

zuhaha bu kadar açık sözlü olman ne kadar güzel 😄 sıçıyor değil teesüf ederim.. pisletiyor e-e yapıyor xD
_
Kardeşim sakın ha sakın fazla suyun içinde tutma kaplumbağanın dış kabukları yumuşuyor belli bi süre sonra.Benimde 3 tane vardı birini malesef geçen sene kaybettim bu olay yüzünden.
sweetCHIEF
sweetCHIEF ⭐ 17y
Bnmde Vardı Hıkık dedi gtti ters dödü 😁
M
Macro ⭐ 19y
Kediden sonra eğer kendinizi ısındırabilirseniz sizi anlayacak yegane canlıdır. Şaka gibi gelebilir ama ruh halinizi anlar ve ona göre tepki gösterir. Benim de Guducan'ım var (: Genelde "salak" olarak hitap ederim. Tahminen 1 yaşında

Lenneth
Lenneth OP ⭐ 19y
Kediden sonra eğer kendinizi ısındırabilirseniz sizi anlayacak yegane canlıdır. Şaka gibi gelebilir ama ruh halinizi anlar ve ona göre tepki gösterir. Benim de Guducan'ım var (: Genelde "salak" olarak hitap ederim. Tahminen 1 yaşında

çok şirin xD beinm Zülküf'üm gibi 😆
Special thx to Flexi
S

katılıyorum =)

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: