Icerige atla
Extraloob

İstanbul'un 2050 deki Hali

· 36 Yanıt · 4.4K görüntüleme · Sayfa 2 / 2
Yanıtlar
M
Minotoche ⭐ 17y
kıllarım diken diken oldu D:

resimde bir yanlışlık var kumlar deniz seviyesine gelmiş. 😈 sanırım kum yağmış 40 yıl boyunca 😆
S
seytan32 ⭐ 17y
kıllarım diken diken oldu D:

resimde bir yanlışlık var kumlar deniz seviyesine gelmiş. 😈 sanırım kum yağmış 40 yıl boyunca 😆

birde ben soyluyeyim 2050 yılına kadar istanbul osmanlı donemindeki gibimi kalıcak türkiye hicmi ilerlemiycek 😄 vede bu deniz seviyesi şeyi dogru demis arkadas 😄
W
Marmara mı kuruyacak? Yok daha neler 😗 .
Lenneth
Lenneth ⭐ 19y
allah göstermesin bize böyle günleri

+1905
Special thx to Flexi
B
Baha i ⭐ 18y
Çok kötü bişi yahu...
Arablar geldi aklıma 😄

1 Lt Su = 4 Lt Benzin
Dünyada suyun benzinden bile pahalı olduğu kentin hangisi olduğunu biliyor musunuz? Birleşik Arap Emirlikleri'nin en güzel kıyı kenti olarak anılan Dubai'de pahalı olan tek bir şey var: "Su". İsrail, teknolojisiyle kullanma suyunu deniz suyundan elde etmeyi başaran Dubaililerin çeşmelerinden akan bu su rahatlıkla içilebiliyor. Ancak teknolojinin gelişmesi sayesinde çölü vaha haline dönüştürmeyi başaran bu kentin insanları bir litre su içebilmek için tam dört litre benzin parası ödemek zorunda kalıyorlar...

gene arapların petrolü var bizde eğer suyumuzu kayıp edersek eyfahki ne eyvah ..

sanırım FOTOLAR TEMA VAKFINDAN ALINTI..
I
invaders ⭐ 18y
Çok fena kıyamet gibi bişey

gibi si fazla kıyamet işte :!!&%&!

ama resimler biraz yazlış istanbul ogazı daha derin bu boyda olsa gemiler geçemez ordan ztn
O
Marmara kuruyacaksa karadenizinde kuruması,egeninde kuruması akdenizinde kuruması gerekmezmi?Sonuçta bir su akışı var!Bence saçma ama 200-300 sene içinde olabilir,üzerine buzullar eriyor, su oranı artıyor.
R
reaLProzac ⭐ 17y
farkmaz bn izmirliyim zaa xD
F
Fre3sTyLe ⭐ 18y
Türkiyeye çöl olmasın 😢 😄
S
seytan32 ⭐ 17y
farkmaz bn izmirliyim zaa xD

ya sen mal mısın o istanbul bogazı sadece kendi icinde deil akdeniz-karadeniz-ege-okyanuslarda war anladınmı senide fark yapıo ya allahım boyle şeyler yazıolar adamı sinir ediolar :S
B
BoOoOS ⭐ 17y
Çok kötü
A
Çok fena kıyamet gibi bişey

Farkı oldugunu sanmıyorum 🙄
A
altanyunus ⭐ 19y
suyu tasarruflu kullanmaktan başka cağre yok gecenlerde bir yerde bisey gördüm klozetin rezervuarının içine 1 lt kola şişesine su doldurup koymuşlar. ilk başta cimrilik olarak nitelendirdim megersem hacmini kücültüp su israfını azaltmakmış dünyada herkez bunu yapsa muazzam bir su tasarrufu meydana geliyormuş. sonradan cok takdir ettim.

su bilinçlendirme kongreleri falan oluyor buralara fırsat buldukca gidin gercekten cok eğitici ve bilgilendirici seyler alabilirsiniz.

silkroaddan başka bir eylem olmuş olur böylece hayatınızda.
B
Baronet ⭐ 17y
Gösterilen örneklemeler çok yanlış.
Çölleşmiş topraklar, havakirliliği yada içme suyunun kalmayacağı gösterilse tamam da denizin kuruması hiç mantıklı değil.;)
S
seytan32 ⭐ 17y
size okulda ne ogretiolar bilmiorum sen boyle hava kirliligi ile 10 sene sonra bile gorursun bu resimdekiler :S
W
size okulda ne ogretiolar bilmiorum sen boyle hava kirliligi ile 10 sene sonra bile gorursun bu resimdekiler :S

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: