Arkadaşlar bir şeyi çok merak ediyorum istanbuldan jangana kervan çekersek % kaç faiz kazanıyoruz semerkant istanbul arası %300 lü bişi %1000 filen var mıdır?
İstanbuldan Jangana % kaç
· 20 Replies · 28K views 0 reading
20 Replies
tam olarak bilmiorum ama jnqandan oraya kervan çekilmio bilmiom ama Mr. Green
çekilioda ordan oraya kervan çekmek için kafayı yemiş olman lazım ben yeni kervanda 3yıldız çektim hotan dw 12tane thief çıktı yani 1 yıldızda bile 4tane thief çıkıo bana canım çıktı dw hotan 1saat sürdü ordan oraya 5yıldız çeksen 3 günde biter 10milyon verir Very Happy
_
__Thieves__
⭐ 19y
çekilioda ordan oraya kervan çekmek için kafayı yemiş olman lazım ben yeni kervanda 3yıldız çektim hotan dw 12tane thief çıktı yani 1 yıldızda bile 4tane thief çıkıo bana canım çıktı dw hotan 1saat sürdü ordan oraya 5yıldız çeksen 3 günde biter 10milyon verir Very Happy
valla 75 + lvl ler constantin ve jangan yapar faiz bılmıom ama herhakde 60+ larda yapar bizon un üsütnde gecer fln ama baya para alır 1 yıldız bıle servet yapar:D
valla ben 3 tane 70+ hunter bulup deniyecem amacın ney derseniz sıkıntıdan derim
!!!ŞOK ŞOK ŞOK!!! 35 lwllik adam dağları tepelri aştı bir bardak su için extrabeer extrabeer
!!!ŞOK ŞOK ŞOK!!! 35 lwllik adam dağları tepelri aştı bir bardak su için extrabeer extrabeer
jangandan costantinapolis e 5 yıldız çekerseniz 15mil veriyo... Çekebilirseniz tabi
offffffffffffff ne para haa topla 20 tane hunter hepsine 500k ver sana 5m kalsın Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked
offffffffffffff ne para haa topla 20 tane hunter hepsine 500k ver sana 5m kalsın Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked
süper söledin ama 20tane ne oha Mr. Green al 5tane gerisi senin bide ben 5 yıldız almam hem 5yldız daha çok verir Very Happy ben ne kadar alınıoyosa oda 6 Mr. Green
hesaplayalım
1 yıldızla 2 tief çıkıyo
2 yıldızda 4 tief çıkıyo
3 yıldızda 10 tief çıkıyo
4 yıldızda X tief çıkıyo (hiç 4 yıldız çekmedim) 😊
5 yıldızda 30 tane filen çıkar
gerçi ben 35 olduğum için tiefler enfazla 40 lwl olur 80 lwl 2 adam yeter
1 yıldızla 2 tief çıkıyo
2 yıldızda 4 tief çıkıyo
peki ya 80likler DC yerse Twisted Evil
oyuna tekrar girerler artık tek seferde giriliyo 😊 geri girdiklerinde kervanı soyanı devirirler ben yerdekileri toplarım devam ederiz Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Ne demişler demokraside çareler tükenmez
Ne demişler demokraside çareler tükenmez
biz alex de çektik 2 kişi 3* mal ortlama 1,3m verdi istanbuldan hotana ama deymez dedik bidaha gitmedik Laughing
ben tek yıldız istanbul jangan yaptım traferlik %25 di 2 lvl% 15 yaptı ve 650 k para verdi
ohaaa 1 yıldız ın verdi paraya bak Mr. Green çekcen 6yıldız gebercen yolda Mr. Green
hesaplayalım
1 yıldızla 2 tief çıkıyo
2 yıldızda 4 tief çıkıyo
5 yildizda 30 thiefmi yuh cok attin Very Happy max 15 daha once hotan- constan cektik 72 lvl arkadasa hunter oldum ama cok zor oluyor bi ton thief Very Happy 10 15 m wercek diyende baya atmis 3 4 m dan cok gelmez oda max hotan-constantinapol fille 2.2 milyon weriyor 72 adama extraokk
4 yıldızda 23 thief çıktı bana
Galiba
Şehirden şehire 2 katı verio
Mesela
Jangandan 100k mal aldın DW de 200k satılır
Aynı mantııkla hotandad 400k ya
Sadece 1 düşünce
Galiba
Şehirden şehire 2 katı verio
Mesela
Jangandan 100k mal aldın DW de 200k satılır
Aynı mantııkla hotandad 400k ya
Sadece 1 düşünce
Çok iyi para verir ama Athenis de bu mümkün olmaz
İki kere 5* çektik guildle ama ben hunterım bilemicem. Ayrıca o "faiz" değil "kâr" Wink
Vallaha Hotandan Semerkanda 5 Yıldız Mal Götürdük. Kan Ter içinde Kaldım Very Happy Mr. Green Laughing 1,6 M verdi. Çektirdiğim arkadaş 54 lwldi.
Log in to write a reply.
Log In