Milyonlarca dolar harcayıp karın dun aksam gelidegini soleyen meteroloji sabah uyanınca yagmurlu bir hava gorunce brz utandı.Kadir Topaş bir seyler dedi dolandirdi isi ve beklenen kar SONUNDA onlarında dedigi gibi geldi.Gece 3 gibi uyudum bi 3-4 saat kalktım ve her yer beybemyazdı.Sıcaklık 1,Hissedilen -4!!!!Cok kuvvvetli bir poyraz var.Bu poyrazsa tipi olusmasına sebep oluyor.(Tabii Okullar tatil ken yagan karı ne yapam ben,bi cıkar top oynarız artık.
İstanbul'da kar.
· 35 Yanıt · 2.1K görüntüleme 0 okuyor
35 Yanıt
Yemin ediyorum sabah 8 oluyor şu an hala uyumadım ve pencereye bakınca etrafın bembeyaz olduğunu görüp şok geçirdim şu an. Razz Okullar tatilken yağan kar a güldüm bayağı hehe.
J
Jason Walker
⭐ 19y
ankara'da da baya yağıyodu son durum ne bilmiyorum perdeler kapalı Mr. Green
izmirede yağsa keşke Mr. Green
mersin günlük güneslik ve hala sıcak Mr. Green
mersin günlük güneslik ve hala sıcak Mr. Green
kim dedi orda outurm diye Razz Razz
izmirede yağsa keşke Mr. Green
şuan Erdek' tede güneş var walla Muhahaha ula dün akşam 2.5 dk yağmış o kadar Twisted Evil
pek birşey yok keşke her taraf bembeyaz olsa da foto çeksek Wink
Bursa'Da yağıyor şuan ama tutmadı daha.. Evil or Very Mad Very Happy
T
The_DifferenT
⭐ 19y
Bursa'Da yağıyor şuan ama tutmadı daha.. Evil or Very Mad Very Happy
sizin oralara naresi hacım burası kestel durum süper lapa lapa kar yağıyo 10 cm civarıda kar var etraf bembeyaz extrabeer extrabeer extrabeer extrabeer
ah ulan be izmirede mümkün değilki yağsın bikaç sene önce yağmıştı çük kadar bişey tutmuştu sevinmiştik bide ona bile razıyım şimdi yeterki yağsın Mr. Green
T
The_DifferenT
⭐ 19y
ah ulan be izmirede mü**ün değilki yağsın bikaç sene önce yağmıştı çük kadar bişey tutmuştu sevinmiştik bide ona bile razıyım şimdi yeterki yağsın Mr. Green
izmirde yağsa uludağdakiler nası para kazanacak ya insaf ^^ bizde de deniz yok (oda var hehehe)
Bencede doğru ehehee İzmir de yağarsa artık yuh derim İzmirin hatunlarına yazık olur Razz Twisted Evil Mr. Green
Ps: Heh en sonunda gözler haydamıyo Mr. Green
Bencede doğru ehehee İzmir de yağarsa artık yuh derim İzmirin hatunlarına yazık olur Razz Twisted Evil Mr. Green
izmirin kızları yazında güzel kışında no problemo yani isterse tsunami vursun izmiri yinede güzeller haha Mr. Green
izmirin kızları yazında güzel kışında no problemo yani isterse tsunami vursun izmiri yinede güzeller haha Mr. Green
ehehee seni gidi seni bakıyom hiç affetmiyon Ejejejee Mr. Green Razz
İzmir kızı pls. Crying or Very sad
antalya da aşırı derecede kuvvetli rüzgar var yemin ederim 55 kiloyum bakkaldan gelirken zar zor yürüyodum matrix filmi gibi acayip güzel bişi ama Very Happy
antalya da aşırı derecede kuvvetli rüzgar var yemin ederim 55 kiloyum bakkaldan gelirken zar zor yürüyodum matrix filmi gibi acayip güzel bişi ama Very Happy
hehehehehe Mr. Green

Hani nerde göremiyorum kar mar. Mr. Green
muahahha koptum yaw uçup gitme dikkatli ol taş falan bağla ayaklarına Wink Mr. Green
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap