Cam kenarina kul tabagini koymustum soguktan donmus zor aldim yerinden 🍿
Sizin oralarda durumlar nasil beyler?
Istanbulda felaket firtina var
· 27 Yanıt · 1.5K görüntüleme 0 okuyor
27 Yanıt
yozgat tamam merkez
Buzzzzzz istanbul
memlekette cok kar kis kiyamet varmis ordan esiyo bizede.ama ben istiyorum ztn adam akilli kar yagsin azcik keyfini surelim eglenelim.arabalar yuzunden yere dusmuyoki kar 😠
İzmir balkonda oturabilirim 😄
9-10 halısaha maçım vardı,bide böle 1 ay aradan sonra yaptık maç,topun aldığı falsoları,benim ellerimi görmeniz lazım..İstanbul hem donuyo hemde ucuyo
sokaklarda yasayanlara allah yardimci olsun.once belediye yardim etsin tabi
İstanbul'da ögle saatlerinde hafif meltem vardı hava cok güzeldi ben de ince giyindim. Aksam saat 6 civarı Taksim dondu esen rüzgar yüzünden sanki hic bir sey giymemisim gibi hissettim kendimi
[F New]Solo Gitarist
K.çekmece'de tusunami var deseler inanırım don dışarsı. daral:
N
NoBLe_TuRk
⭐ 17y
yozgat tamam merkez
Bende yerköy' deyim ilcesi. burda hafif yagmur atiştiriyor ama kar yok 😊 nede soguk.
İstanbul - Kemerburgaz
Kâra teslim, 1m falan vardır heralde..
05,07
Kâra teslim, 1m falan vardır heralde..
05,07
EXL | SRO | İŞKOLİK
kar hala devam etmekte.umarim uzun sure boyle devam eder 😁 ozledik beyaz ortuyu
burdan belediyeye sesleniyorum.yollari acmayin tuzlamayin.gidin evde kitlama cay icin 😄
burdan belediyeye sesleniyorum.yollari acmayin tuzlamayin.gidin evde kitlama cay icin 😄
pendik'in yine çatılar haricinde haricinde hic bir yerinde kar yok nese: hic sevmem
[ Bu mesaj MobileDevice ile atildi ] mobile
[ Bu mesaj MobileDevice ile atildi ] mobile

C
CosmicGate
⭐ 16y
EYVAH ŞİMDİ İŞE GİDİCEM burası Felaket nasıl gidicem bilmiyorum
Hava açık, güneşli sıcaklık 20 derece civarı.
Tipi var burada görüş mesafesi düşük hava eksilerde.
PS:Yalova.
PS:Yalova.
4540 merkez, buz kesti herkes.
Kahretsin stüdyoda tıkalı kaldık her yer kar cıkamıyoruz tipiden dısarı
[F New]Solo Gitarist
aynen ya bu ne bicim kar pehh 60 km hızla esiyor rüzgar 😄
Daha uzuuuun süre böyleymiş,arabayı çıkaramıyorum evden çıkasımda gelmiyo hiç hoşuma gitmedi bu iş
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş YapBenzer Konular
SATILIK 120LV GLAVİE FF 4M SP VAR SETİ 12 DG LEGEND 13 SİLAH VAR AVATAR VAR UYGUN FİYATA VERİLECEK SATILIK LW 64 İNT SPEAR NUKER 64+7 MOON SİLAHI VAR 7 DG BLUE'LU SETİ VAR LW 20 JOB SETİ VAR BLUE'LU 200 TL TEK FİYAT Akıl var Mantık var. Huni klasiği :) Silkroad'da lag mı var? Yoksa bende mi sorun var? 1 hatam var yardım edecek var mı?