Icerige atla
Extraloob

İSTANBUL'da DEPREM 5.3

· 19 Yanıt · 1.5K görüntüleme
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
İSTANBUL'da DEPREM 5.3

Saros Körfezi'nde meydana gelen deprem korkuttu!.. Kandilli Rasathanesi depremin şiddetini 5.3 olarak açıkladı.

EGE Denizi'nde merkez üssü Saroz Körfezi olan Righter ölçeğine göre 5.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Çanakkale'nin yanı sıra İstanbul ve çevre illerde de hissedilen depremde, ilk belirlemelere göre can ve mal kaybı yaşanmadı.

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü'nün merkez üssünü Saroz Körfezi olarak saptadığı 5.3 büyüklüğündeki deprem, saat 04.51'de meydana gedi. Deprem, başta Çanakkale olmak üzere İstanbul, Balıkesir, Edirne ve Tekirdağ'da da hissedildi.

Çanakkale'de, sarsıntıyla birlikte yataklarından fırlayan bazı vatandaşlar, panik içerisinde dışarıya çıktı. Depremde ilk belirlemelere göre can ve mal kaybı olmadığı bildirilirken, bir süre sokakta bekleyen vatandaşlar, yeniden evlerine döndü.

Spoiler
Gece tam yattım uzandım dalmak üzereyim bir sallanmaya başladık dedim hafif bitecek 1sn sonra ters ve tok vuruşlarla hızlandı dolabımın kapakları pat pat çarpmaya başladıtam yataktan fırlayacaktım öleceksek öleceğiz panik yapmaya gerek yok dedim ve 3. sarsıntı ile yıkılmayı bekledim ki 3. sarsıntı gelmedi, ciddi diyorum sert bir depremdi.
19 Yanıt
R
Rochas ⭐ 16y
Gece su içtim yattım sonra yatağın tık tık tık sesi geldi kesildi bu ne dedim bi baktım yatak gidip geliyor hayatımda ilk defa bu kadar sallandım 🙄
K
korc4n ⭐ 16y
geçmiş olsun cümleten.
C
Cobalt ⭐ 18y
tühh hissetmedim 🙄
Lenneth
Lenneth ⭐ 19y
tühh hissetmedim 🙄

+1 🍿
Special thx to Flexi
B
Belarj ⭐ 17y
bu depremlerden dolayı bi gün babalara gelicez
[F diye korkma, azız diye çekinme.”[/B]''Bilge Tonyukuk''
C
siz yine İstanbul'daydınız ben Edirneliyim. depremin merkeziyle aramızda ~150km vardı. Cümleten çok geçmiş olsun. Depremin Şiddeti artmaya başlayınca . Allah'ım dedim sana geliyorum. geçtim kapının eşiğine bekledim öylece ama 3saniye kadar sonra kesildi.
DukeNukem
DukeNukem ⭐ 19y
O saatte uyuyodum hissetmedim.Gerçi Anadolu yakasındakiler pek hissetmemiş.
Nina Ricci
Nina Ricci ⭐ 17y
Bandırma'da da olmuş fakat hissetmedim.
B
B7B ⭐ 16y
Oh be evdeki kimse inanmamıştı bana 😁
K
Kai ⭐ 18y
Oh be evdeki kimse inanmamıştı bana 😁

Hep öyle oluyo zaten,anneme deprem oldu diyorum,sus töbeden gel diyo 😁
_
Ben Edirne / Keşandayım (Haritada gözüküyor xD ) daha sarsıntı başlar başlamaz kafayı kaldırdım dedim noluyo lan uyku sersemi anlamadım annem dedi deprem oluyo 😄 Ama cok korktum hacı camlar nasıl sallanıyor takır takır.
E
Extrowe ⭐ 16y
Geçmiş olsun herkese,bursadayım ben hissedemedim 😜
Rebellen
Rebellen ⭐ 17y
maltepe akrabalar oturuyor aradım hissetmediklerini söylediler bazı bölgelerde demekki böyle şiddetli sadece
M
Mirage ⭐ 19y
Hissetmedim.Teğet geçti 😜
DukeNukem
DukeNukem ⭐ 19y
maltepe akrabalar oturuyor aradım hissetmediklerini söylediler bazı bölgelerde demekki böyle şiddetli sadece

😁 😁
B
B7B ⭐ 16y

Odak noktasından uzaklaştıkca şiddeti azaldığı için olabilir mi? 😁
_
Bölgedeki Azgınlık oranına göre şiddet hissedilmiş sanırım 😜

Kocaeli'deyim simdi öğrendim deprem olduğunu :))
C

Kocaeli'deyim simdi öğrendim deprem olduğunu :))

sen bide bize sor 🎅

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: