Icerige atla
Extraloob

İstanbul Bilişim Hk

· 3 Yanıt · 913 görüntüleme
lemonade
lemonade OP ⭐ 17y
Arkadaşlar bir tanıdığım bu siteden havale yolu ile telefon almayı düşünüyor. Site hakkında olumsuz bazı şeyler okudum (stok, garanti, teşhir ürünü vs). Bu siteden alışveriş yapan var mı aramızda?
3 Yanıt
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
Bir çok firma hakkında kötü yorum vardır , alışveriş sitesinin sorunsuz olmasını beklemek biraz hayal , özellikle teknoloji üzerineyse.

Ben oradan bir klima birde TV aldım , sorunsuz geldi ikisi de , söyledikleri gibi kurulumu yaptılar , ücretsiz kargo + garanti belgesi verdiler.

Lakin , şöyle bir şey var ki ; bazı ürünler spot ürünler oluyor yani üretici firma garantili ürünler olmuyor.Bunlar da belirtiliyor sitede , eğer önemsiyorsan bilgiler arasında dikkat etmen gerekiyor , küçük küçük yazıyorlar genelde 😊
lemonade
lemonade OP ⭐ 17y
Bu mesaj Kemalist rumuzlu uyeden alinti yapildi
Bir çok firma hakkında kötü yorum vardır , alışveriş sitesinin sorunsuz olmasını beklemek biraz hayal , özellikle teknoloji üzerineyse.

Ben oradan bir klima birde TV aldım , sorunsuz geldi ikisi de , söyledikleri gibi kurulumu yaptılar , ücretsiz kargo + garanti belgesi verdiler.

Lakin , şöyle bir şey var ki ; bazı ürünler spot ürünler oluyor yani üretici firma garantili ürünler olmuyor.Bunlar da belirtiliyor sitede , eğer önemsiyorsan bilgiler arasında dikkat etmen gerekiyor , küçük küçük yazıyorlar genelde :)

Teşekkürler (:

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: