Icerige atla
Extraloob

İstanbul

· 12 Yanıt · 1.1K görüntüleme
O
Onitsuka OP ⭐ 17y
Arkadaşlar 20 Yıldır istanbuldayım:)

Daha doru düzgün gezdigimi hatırlamıyorum. Yarın insallah istanbulu komple dolaşmayı düşünüyorum sizce nerelere gidilmeli görülmeli nerelere gidilmemeli sizden tavsiye bekliyrom:) 👴
12 Yanıt
B
Belarj ⭐ 17y
istanbulu 1 günde sadece tarihi yerlerini bile gezip bitiremezsin 😊
[F diye korkma, azız diye çekinme.”[/B]''Bilge Tonyukuk''
lemonade
lemonade ⭐ 17y
Zaman kaybı kardeşim otur evnde boşver. bende gezmedim doğru düzgün merak da etmiyorum açıkcası
P
Polgara ⭐ 17y
Her köşesinden ayrı bir zevk alacağına eminim. Çık, bin merkezi bir yere giden otobüse. Keyfini çıkar bu güzel şehrin.

Zaman kaybı kardeşim otur evnde boşver. bende gezmedim doğru düzgün merak da etmiyorum açıkcası

Sonra sen yurtdışına çıkacaksın Allah korusun. Bir yabancı sana ülkende, şehrinde nasıl güzellikler olduğunu soracak. Belgesellerden hatırlıyorum, süleymaniye camiisinin kaç minaresi vardı diyecek. Eminönü'ne gitmiştim, karaköye nerden geçiliyordu hatırlamıyorum diyecek. Sen de tarihini, coğrafyanı bilen bir birey olmayarak Türk insanını bir kez daha rezil edeceksin.

Gözünü seveyim bari başkalarına karışma da insanlar kendi kültürlerinden uzak kalmasınlar.
S
S4YKLO ⭐ 16y
istanbul artık eskisi gibi güzel gelmiyor gözüme benim belkide farklı yerlere gittigim oraların daha güzel oldugunu anladıgım içindir türkiyenin en güzel yeri istanbul derlermiş ya bence artık degil 😊
P
Polgara ⭐ 17y
istanbul artık eskisi gibi güzel gelmiyor gözüme benim belkide farklı yerlere gittigim oraların daha güzel oldugunu anladıgım içindir türkiyenin en güzel yeri istanbul derlermiş ya bence artık degil :)

Bakış açısı
S
S4YKLO ⭐ 16y
istanbul artık eskisi gibi güzel gelmiyor gözüme benim belkide farklı yerlere gittigim oraların daha güzel oldugunu anladıgım içindir türkiyenin en güzel yeri istanbul derlermiş ya bence artık degil :)

Bakış açısı

evet zaten tek kastetigim mimari güzellikleri ,bogaz vs si degil onlar hala güzel fakat insanlarında bi bozulma var gibi geliyor bana 😊 yani genel olark bakıyorum ben trafiktir çarpık kentleşme fln 😊
O
Onitsuka OP ⭐ 17y
Heryeri ayrı güzeldir tamamda 😊

Böyle ne biliyim kız kulesi öle daha cok gezilmesi merak uyandıracak yerleri görmek istiyorum:)
Böyle hem tarih koksun hemde güzel yerler olsun:)
S
S4YKLO ⭐ 16y
Heryeri ayrı güzeldir tamamda 😊

Böyle ne biliyim kız kulesi öle daha cok gezilmesi merak uyandıracak yerleri görmek istiyorum:)
Böyle hem tarih koksun hemde güzel yerler olsun:)

ayasofya, topkapı , haydar paşa garı 😊 eminönündeki çarşılar, eyüpsultan ws. 😄
J
Jaysean ⭐ 18y
ne çok canlar yakar istanbul
bolca günahlara sokar istanbul
hızlı koşanları çabucak yorar istanbul istanbul
ama sen istesen de bu şehirden kaçamayacaksın
çünkü aklın bende ben de istanbuldayım...
R
RoyalFlash ⭐ 17y
Kardeşim bu sıcakta babilin asma bahçelerini gezsen (ki gezemezsin :D) zehir zıkkım olur.İstanbullu değilim fakat bir yerden bi yere gitmek için şehir içi kullan bu sıcakta gezmek burnundan gelir benden demesi ekim kasım gibi gezersen daha iyi ^^
E
EISEN ⭐ 19y
bakirköy sahill

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: