R Rochas OP ⭐ 16y 14 yil once #1 Emre hayatımda gördüğüm en işsiz adamsın ay lav yu ❤️ Spoiler TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
A Addicted ⭐ 19y 14 yil once #2 asdfasd 😄 Hepsi senin için kanka 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
R Rochas OP ⭐ 16y 14 yil once #3 Üst tarafta bir bu kadar daha var bunları üşenmeden yazdığın için tekrar teşekkürler ❤️ kldfjgdflşkgdf 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
A Addicted ⭐ 19y 14 yil once #4 Aaa olurmu öyle şey sen çok daha fazlasını hak ediyorsun kardeşim ❤️ TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
.NET ⭐ 19y 14 yil once #5 asdfsdf Emre 😄 [F New]Solo Gitarist TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Mopneet ⭐ 18y 14 yil once #6 Bunları üşenmeden tek tek yazdıysan helal olsun sana kanka. 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
M Mirage ⭐ 19y 14 yil once #7 Yolda kazara otomobilimle çarpsam,öldüğünden emin olana dek tekrar tekrar üstünden geçerdim. Ahahaha bunda yarıldım işte 😆 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Advance ⭐ 18y 14 yil once #8 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
A Avasin ⭐ 17y 14 yil once #9 Burağın da emreden eksik kalır yanı yok yani dfgdgfd ne arkadaş 😊 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
A Adith ⭐ 18y 14 yil once #10 dsfasdasdas 😄 😄 😄ctrl+v 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
A Addicted ⭐ 19y 14 yil once #11 Kitleni kaldı tabi at ölüsü kılıklı puşt burak 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
R Rochas OP ⭐ 16y 14 yil once #12 Bende diyorum ki birşey yapıcak herhalde yazıyoda yazıyo ilerde tabiki küfür ettim ama orası ayıp kısmı makara: makara: TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
.NET ⭐ 19y 14 yil once #13 Ölsen hoca arkandan fatiha okumazÖlsen toprak kabul etmezEmre unutmussun bunları 😄 [F New]Solo Gitarist TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
A Addicted ⭐ 19y 14 yil once #14 yazdım olum unuturmuyum yukarda kaldı onlar 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
.NET ⭐ 19y 14 yil once #15 Kamyon arkası yazı olsan arkadaki taksiyi şarampole yuvarlarsınAbi bittigim andır [F New]Solo Gitarist TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil