Icerige atla
Extraloob

İSROda oyna girebilen?

· 22 Yanıt · 2.2K görüntüleme
Mithrandir
Mithrandir OP ⭐ 19y
Oyun ve resmi sitesi açılmıyor bi bilgisi olan veya oyna girebilen varmı?
Herakross
22 Yanıt
A
aragon7 ⭐ 14y
evet bende giremiyorum komple gitti. ama joymaxa giriliyor sadece silkroad sitesine girilmiyor. Sunucuları bakıma aldı sanırım acil 😊
Ufck
Ufck ⭐ 16y
Saldırımı var acaba 😄
[F MS] Acıya Kilitlenmiş duygularımın, tek anahtarı senin gözlerin gülüm hadi gel canlandır bu serseriyi..
S
Sadronis ⭐ 14y
Ben şaudan işten eve geldim oyuna giriş yapamıyorum. Sanırım yine yurt dışı çıkışları arızalı...
S
Sadronis ⭐ 14y
evet bende giremiyorum komple gitti. ama joymaxa giriliyor sadece silkroad sitesine girilmiyor. Sunucuları bakıma aldı sanırım acil :)

Sunucular açık rev6'dan girip doluluk oranlarına baktım hatta 😄 Büyük ihtimal sorun Türkiye-yurt dışı çıkışı sorunu var 🙄
A
aragon7 ⭐ 14y
Olabilir 😊 herşey zaten Türkiye'de olur 😊 Ama diğer sayfalarına giriliyor joymaxın Her sayfası farklı bir sunucuyamı bağlı bu sitenin o nasıl oluyor ?
S
valla bende giremiyorum oyunu sildim sorun bende diye boşa sildim şimdide yüklenmiyor 😄
A
aragon7 ⭐ 14y
Türkiye oyunu mu yasakladı yoksa 😄 😄 😄
A
aragon7 ⭐ 14y
valla bende giremiyorum oyunu sildim sorun bende diye boşa sildim şimdide yüklenmiyor :D

Sen kötü yapmışsın yükleyemezsin o oyunu düzelene kadar artık 😊

Yüklerken karşıdan cevap bekliyor çünkü 😊
S
oyun açılınca yükleyebilirim dimi sorun olmaz
A
aragon7 ⭐ 14y
Evet beyler aynen sorun Bizim Türkiye serverlarında yabancılar uniqueleri bile kesiyor şu an oyunda. Türkleri yolladılar oyundan 😊
S
bilerek yapmışlardır belki:D
A
aragon7 ⭐ 14y
oyun açılınca yükleyebilirim dimi sorun olmaz

Yok sorun olmaz yüklersin serverların bağlantısını düzeltirse Canım TÜRKİYEM 😊
S
yaw tamda 1m sp olcaktı 😄 az kaldı
A
aragon7 ⭐ 14y
O değilde şimdi bu event şeyine iki kat exp geliyordu saat 7-10 arası 3 saat o ne olacak şimdi. 45 dk gitti şimdiden.
R
rexar0263 ⭐ 14y
s.a arkadaşalr biri bana patch dosyalarını gönderebilirmi yada indirme linkiii 1_365 ve 1_350 patchle lazım acilll
R
rexar0263 ⭐ 14y
biri yardımcı olabilirmi acaba
M
MesaR ⭐ 14y
s.a arkadaşalr biri bana patch dosyalarını gönderebilirmi yada indirme linkiii 1_365 ve 1_350 patchle lazım acilll

http://www.silkroadplay.com/silkroad/downloads buradan indirebilirsin çok hızlıdır.
.NET
.NET ⭐ 19y
Bakalim altindan ne cikacak
[F New]Solo Gitarist
Mithrandir
Mithrandir OP ⭐ 19y
Oyun açıldı fakat henüz herhangi bi açıklama yapılmadı.
Herakross

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: