bugun baya kisiye dc yedirttim xianda Cool yontemi $oyle oluor ; once kullanacaqimiz exchange icin yer aciorz slotlardan ßirinde Mr. Green (orneqin F2 de) ben 3 tane exchange i yan yana koyuyorum dha seri oluor Mr. Green bot hotan blacksmithden potcuya gecerken ustune tıklanir ve exchange yollanmaya baslanir seri ßi $ekilde Mr. Green 15-20 tane pespese gonderdiqinz takdirde bot dc olmaktadir Mr. Green isterseniz dha fazlada yapaßilrsinz Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil cani sıkılan icin ßire ßirdir Mr. Green ozellikle elinde +9 ve sun som olanlara yapmakda fayda war Twisted Evil kendinizi fazla kaptırmayin dc yedirtecem die Mr. Green tuslara basim derken dc yersinz Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil santam
isrobota dc yedirme taktiqi
· 8 Yanıt · 1.2K görüntüleme 0 okuyor
8 Yanıt
hmmm deneyeceğim Wink acaba goldbotlarda da işe yararmı onlara bi şekilde dc yedırmenın yolu olsa serverların hepsı popularite olcaktır Wink
Afedersin ama senin gibi insanlara asalak diyorlar.
İnsanlar para vermişler,sen bunu kıskanıp insanların özgürlüklerine el uzatıyorsun.
Tahmin ediyorum ki sana yapılsa yapanı bulsan ana,bacı,din,iman küfredersin. Bu işi yapan adamın zihniyetini anlamakta güçlük çekiyorum. kahvekeyfi
Sana yapılmasını istemeyeceğin birşeyi başkalarına yapma.
İnsanlar para vermişler,sen bunu kıskanıp insanların özgürlüklerine el uzatıyorsun.
Tahmin ediyorum ki sana yapılsa yapanı bulsan ana,bacı,din,iman küfredersin. Bu işi yapan adamın zihniyetini anlamakta güçlük çekiyorum. kahvekeyfi
bilgi olarak güzel lakin uygulamaya geçirmek hoş değil Wink
T
The_DifferenT
⭐ 19y
Afedersin ama senin gibi insanlara asalak diyorlar.
bilgi olarak güzel lakin uygulamaya geçirmek hoş değil Wink
2 tane guzel mantıklı yorum
şahsen bunu bazı kişilere yapmak için can atıyom ama şimdi bu haber dağılırsa kotu olur
istediqini du$uneßilirsin. ßen stress atmak icin yapıorm . keyfin ßilir yaparsn veya yapmazsin. bende bole olumsuz yorum yapanlari anlamiorm. payla$iorm ben ister yaparsin yada yapmassn. ho$una gitmiosa silersinz. insanlari rencide etme hakkı vermio bu sana Exclamation ukela.
hmmm deneyeceğim Wink acaba goldbotlarda da işe yararmı onlara bi şekilde dc yedırmenın yolu olsa serverların hepsı popularite olcaktır Wink
onlarinda bi yontemi wardir mutlaka Laughing ura$mak lazm ßiraz Mr. Green
Ama Arkadaşlar ha paralı ha parasız.. Birisi elinle emek harcayarak kasarken diğerkisi ise bota bağlayıp yan gelip yatıyor.. Geçi bu fikirde fazla işe yaramaz ama Yinede zaman kaybına yol açar..Benim tek korktuğum şey yeni çıkan serverde herkezin bota bağlaması... Embarassed
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap