arkadaşlar ... Bi kaç tane manyak cracker arkadaşım bot 1,70 i kırdı upload ediyorum birzdan sizinle olacak...
Sro_Clientte silk.dll check eden bi olay yüzünden bot iptal tekrar.. üzgünüm arkadaşlar...
isrobot yeniden kırıldı 1,70 sürümü (İptal )
· 22 Replies · 3.0K views 0 reading
22 Replies
ok saol
S
StarkDrache
⭐ 19y
skill flan yapacak demi ? Twisted Evil
HADİ KARDEŞİM HADİ CANIM BEKLİYORUZ HADİ BAKALIM CANLARIM
S
StarkDrache
⭐ 19y
evet hzlı ol lütfen Twisted Evil
40 dakikadır bekliyormusunuz Twisted Evil
Bu arada verirse ve calısırsa global baslık yaparım.
S
StarkDrache
⭐ 19y
40 dakikadır bekliyormusunuz Twisted Evil
Ne Yazıkki Confused
40dk oldu mu yawww... Mr. Green Mr. Green
Arkadaşlar kusura bakmayın Çalıştı önce sonra bi hata aldık uploadı durdurdum o yüzden bi karakterimiz gittii .sro_clientteki güvenlige yakalandı dosya 😊
S
StarkDrache
⭐ 19y
sen upload edermsn ben kontrol etmek istiyorum Exclamation
arkadaşım çalışmayı durduran bişeyin nesini upload edeyim ?
S
StarkDrache
⭐ 19y
sadece merak ettim upload etsen ve bizde baksaydık amaçlı ama nese bşver Exclamation
eğer bu gerçekse;tekrar yapma şansınız yok mu... Question
Çocuk ugraşıyor şuanda arkadaşım sro_client te müdahale gerekiyor bunun için bi baksın olursa zaten yayınlarız..
arkadaşlar yapılsa zaten bu işin uzmanları 0x33 de private uzman yazılımcılar yaparlar
bu adamlar botu engellemiyor softmodu engelliyor çünkü softmodun joymax ile bir anlaşması yok ,joymax sadece paralı isrobotu el altından yayınlıyor bu iştende adamlar para kazanıyor ama sm yayınladıklarında millet sm ye hucum edio ve adamlar para kazanamıolar
işte bu sebeptende çok zor olacaktır clienti kırmak Confused
bu adamlar botu engellemiyor softmodu engelliyor çünkü softmodun joymax ile bir anlaşması yok ,joymax sadece paralı isrobotu el altından yayınlıyor bu iştende adamlar para kazanıyor ama sm yayınladıklarında millet sm ye hucum edio ve adamlar para kazanamıolar
arkadaşlar yapılsa zaten bu işin uzmanları 0x33 de private uzman yazılımcılar yaparlar
bilgi için tşkrler.... extrabeer
Sorma yaw en ufak bi sro_client değişikliğinde hata veriyor... inject yöntemini deniyoruz ondada Windows sapıtıyor...Ne yapcaz bilmiyorum çok düşünmemiz gerekiyor sanırım:) Adamlar oyun yazılımlarında hakketen uzmanlar. Şunu biliyorum.. herşey yapılabilir mümkün oldukça, ama basit değildir.. Mr.Einstein..
J
Jason Walker
⭐ 19y
töh yaaaaa sevinmiştim Sad
evt çokk üsüldükkkkk:(
Log in to write a reply.
Log In