Icerige atla
Extraloob

isrobot yeniden kırıldı 1,70 sürümü (İptal )

· 22 Replies · 3.0K views
E
endorphin OP ⭐ 19y
arkadaşlar ... Bi kaç tane manyak cracker arkadaşım bot 1,70 i kırdı upload ediyorum birzdan sizinle olacak...

Sro_Clientte silk.dll check eden bi olay yüzünden bot iptal tekrar.. üzgünüm arkadaşlar...
22 Replies
3
3nToX ⭐ 19y
ok saol
S
skill flan yapacak demi ? Twisted Evil
S
sorale ⭐ 19y
HADİ KARDEŞİM HADİ CANIM BEKLİYORUZ HADİ BAKALIM CANLARIM
S
evet hzlı ol lütfen Twisted Evil
P
pfffffff ⭐ 19y
40 dakikadır bekliyormusunuz Twisted Evil
P
pfffffff ⭐ 19y
Bu arada verirse ve calısırsa global baslık yaparım.
S

40 dakikadır bekliyormusunuz Twisted Evil

Ne Yazıkki Confused
D
danger16 ⭐ 19y
40dk oldu mu yawww... Mr. Green Mr. Green
E
endorphin OP ⭐ 19y
Arkadaşlar kusura bakmayın Çalıştı önce sonra bi hata aldık uploadı durdurdum o yüzden bi karakterimiz gittii .sro_clientteki güvenlige yakalandı dosya 😊
S
sen upload edermsn ben kontrol etmek istiyorum Exclamation
E
endorphin OP ⭐ 19y
arkadaşım çalışmayı durduran bişeyin nesini upload edeyim ?
S
sadece merak ettim upload etsen ve bizde baksaydık amaçlı ama nese bşver Exclamation
D
danger16 ⭐ 19y
eğer bu gerçekse;tekrar yapma şansınız yok mu... Question
E
endorphin OP ⭐ 19y
Çocuk ugraşıyor şuanda arkadaşım sro_client te müdahale gerekiyor bunun için bi baksın olursa zaten yayınlarız..
P
pfffffff ⭐ 19y
arkadaşlar yapılsa zaten bu işin uzmanları 0x33 de private uzman yazılımcılar yaparlar
bu adamlar botu engellemiyor softmodu engelliyor çünkü softmodun joymax ile bir anlaşması yok ,joymax sadece paralı isrobotu el altından yayınlıyor bu iştende adamlar para kazanıyor ama sm yayınladıklarında millet sm ye hucum edio ve adamlar para kazanamıolar
işte bu sebeptende çok zor olacaktır clienti kırmak Confused
D
danger16 ⭐ 19y

arkadaşlar yapılsa zaten bu işin uzmanları 0x33 de private uzman yazılımcılar yaparlar
bu adamlar botu engellemiyor softmodu engelliyor çünkü softmodun joymax ile bir anlaşması yok ,joymax sadece paralı isrobotu el altından yayınlıyor bu iştende adamlar para kazanıyor ama sm yayınladıklarında millet sm ye hucum edio ve adamlar para kazanamıolar
işte bu sebeptende çok zor olacaktır clienti kırmak Confused

bilgi için tşkrler.... extrabeer
E
endorphin OP ⭐ 19y
Sorma yaw en ufak bi sro_client değişikliğinde hata veriyor... inject yöntemini deniyoruz ondada Windows sapıtıyor...Ne yapcaz bilmiyorum çok düşünmemiz gerekiyor sanırım:) Adamlar oyun yazılımlarında hakketen uzmanlar. Şunu biliyorum.. herşey yapılabilir mümkün oldukça, ama basit değildir.. Mr.Einstein..
J
töh yaaaaa sevinmiştim Sad
P
Police ⭐ 19y
evt çokk üsüldükkkkk:(

Log in to write a reply.

Log In
Paylaş: