Icerige atla
Extraloob

iSRoBoT !!! yardım !!!

· 12 Yanıt · 1.5K görüntüleme
S
sLy_FoX OP ⭐ 19y
Beyler 110 kredilik isrobot aldım gayet güzel aksıyodu hiç bi problem ypoktu .. yanlız sanırım 1 kredi bitince dc yedim acaba bi yeri işaretlemem mi gerekiyo Question
12 Yanıt
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
1 Kredi Bitincemi Yoksa Towna Dönüncemi ?
S
sLy_FoX OP ⭐ 19y

1 Kredi Bitincemi Yoksa Towna Dönüncemi ?

ben bot bilgilerini gösteri işaretledim .. 47 dakika kaldı haber werdi içeri gittim yemek yemeye 35 -40 dk oldu herlde geldim ..dc yemiş.. sanırım 1 kredi bitince .. towna dönmemişti .. kasma bölgesinde yemişş
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
1 Kredi Bitince Dc Ye Gibi Bir Şey Söz Konusu Değil Rolling Eyes
S
sLy_FoX OP ⭐ 19y

1 Kredi Bitince Dc Ye Gibi Bir Şey Söz Konusu Değil Rolling Eyes

o zaman şans olmalı Sad neyse bi daha giriyorum şimdi.. 2 saat sora görüşürüz Sad kredi bitincemi bitmiyincemi anlıcaz 😊
S
sLy_FoX OP ⭐ 19y
Kemalist ben oyuna girdigimde tekrar bot login olacakmıyım ?
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y

Kemalist ben oyuna girdigimde tekrar bot login olacakmıyım ?

Parmağa Bastığın Anda Kredin Gider...
S
sLy_FoX OP ⭐ 19y
oooo o zaman oyuna giremedigimiz sürelerdede kredi işliyo hea off bu kötü işte Sad

- Resim Silinmiş.

burdakilerden hangilerini işaretlemem gerekiyo ?
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
Önce Topla Ve Paraları Toplama Hariç Hepsini İşaretleyecekin Şahsen Ben Öyle Yapıyorum...
S
sLy_FoX OP ⭐ 19y

Önce Topla Ve Paraları Toplama Hariç Hepsini İşaretleyecekin Şahsen Ben Öyle Yapıyorum...

çok saol .. ben şimdi parmagı açıp kapadım kredi gitmişmidir ?gece denicemde girmeye ..
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y

çok saol .. ben şimdi parmagı açıp kapadım kredi gitmişmidir ?gece denicemde girmeye ..

Gitmiştir.
B

Pc ye reset çek ozaman kredi gitmez ancak..
parmagı görev yöneticisi vs nerden kaparsan kapa pc yi restart yapmadıgın sürece kredi yer..

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: