aciklamalar tbot icin yapilmis fakat ben isro bot kullaniyorum,
liblibi nin yayınladigi multitub ı yükledim fakat bi hata verdi , forumda bunun icin 1.027 client i yukle demisler, denedim, bu kez de client hatali yeni client yükle diye bir uyari cikti karsima Evil or Very Mad
ben ilk chari isro botla 2. chari normal acarak stall kurmak istiyorum
yardim edebilirseniz cok tesekkur ederim
isro multi client ? ? ?
· 16 Yanıt · 2.9K görüntüleme 0 okuyor
16 Yanıt
arkadaşım multitup sadece tbot için degil isrobot içinde calısıyor.birini tbotla ac diyerini ise multituptan ac
1.029 client ile dimi?
ilk chari acarken multitup acikmi olacak ?
cunku once multitup acip botla girdim 2. acilmadi, multi tup kapaliyken botla girdim multi tup ı actim girmeyi denedim yine olmadi
bu yüzden anlatilmasini istedim, bilen biri vardir diye
biyerde hata yapiyorum ama .. Crying or Very sad
cunku once multitup acip botla girdim 2. acilmadi, multi tup kapaliyken botla girdim multi tup ı actim girmeyi denedim yine olmadi
1.029 client ile dimi?
arkadaşım tbotun clientini kullan ama isrobot calısmayabilir
ilk carını acarken isrobotla ac sonra masa üstüne gel ve multi tuptan ac
ilgin icin cok tesekkur ederim extraokk
ok birde öyle deniym Wink
ok birde öyle deniym Wink
Crying or Very sad uff
tbot client ini bulamadm...
link verebilirmisiniz ?
tbot client ini bulamadm...
link verebilirmisiniz ?
Çalisiyor Razz
Çok tesekkurler bebeto !
Çok tesekkurler bebeto !
Çalisiyor Razz
Çok tesekkurler bebeto !
önemli degil Very Happy hmm
Hiçmi bitmeyecek sorunlar Sad simdide botla actigim char skilleri filan göremiyor ..
kasacagi alani bile bulamiyor ..
biyerde hatami yaptm ?
biyerde hatami yaptm ?
Hiçmi bitmeyecek sorunlar Sad simdide botla actigim char skilleri filan göremiyor ..
biyerde hatami yaptm ?
çık bidaha gir
senin yolladigin client ile isro bot acilmiyor isro botun client le de multi tub calismiyor. önce isro nun client le bot acinca clienti degistiremiyorum kullanildigi icin. direk senin yolladiginla baslat deyince botsuz aciliyor. gercekten hevesim tamamen kırılmaya basladi. bana adim adim anlatirmisin yapmam gerekeni ? sinirden aglamak üzereyim !
özür dilerim sinirden herseyi birbirine karistirdim sanirim.. deniyim biraz daha .. cok sagol gercekten . mod olmamana ragmen birtek sen ilgilendin.
özür dilerim sinirden herseyi birbirine karistirdim sanirim.. deniyim biraz daha .. cok sagol gercekten . mod olmamana ragmen birtek sen ilgilendin.
ewt arkadasım haklısın ama multitup normal client ile calısamıyor malesef modifiyeli clientle calısıyor. modifiyeli client oldugu içinde srobot kabul etmiyordur ondan dolayı yapacak birşey yok bence tbot kullan bölece çift char acabilirsin
öyle yapmam gerekicek sanirim Sad
calisti sonunda ama bikac saniye sonra bottaki char durdu tum yazilar gitti ve auto login gitti...
isro ile multitup kullanan biri varmi?
calisti sonunda ama bikac saniye sonra bottaki char durdu tum yazilar gitti ve auto login gitti...
isro ile multitup kullanan biri varmi?
isro ile çalısmıyor yeni denedim multitup eski oldugu içindir büyük bi olasılıkla tbotun clienti ile calısıyor sadece bence tbota geç ama yinede sen bilirsin iyi oyunlar
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap