Icerige atla
Extraloob

isro başlamak istiyorum

· 11 Yanıt · 3.7K görüntüleme
F
isro başlamak istiyorum çok uzun bir ara oldu nasıl nereden başlıayacağim hiç bilmiyorum satılık ilanlardaki charala bakıyorum ne yazdığını bile anlamıyorum ilanlarda .bana yardımcı olacak fikir verebilecek var mı nasıl nereden başlarım
11 Yanıt
silkroad online
nasil karater arıyorsun yardim olurum bütçen ne kadar
theia 131 wariror rogau var fiyat 2000

132 wiz barb var theia 1.400
F
hocam ben çin karakterleri zamanında biraktım avrupa karakteri fazla biliyorum işin aslı butçem en fazla 4 5k çıkarabilirim kazıklanmakta istemiyorum doğruyu konuşmak gerekirse 😄
silkroad online

hocam ben çin karakterleri zamanında biraktım avrupa karakteri fazla biliyorum işin aslı butçem en fazla 4 5k çıkarabilirim kazıklanmakta istemiyorum doğruyu konuşmak gerekirse 😄

güvenli satiş yaparim istersin
karater vermek istiyorum
whsatsapp ver konusruz
05354726004 karaterin resimler atarim

--

bunlar baka birisiz 2 tane varya theia 3000 birakirim verim cevap bekliyorum. Site bakı
bomia
bomia ⭐ 5y
bu cyrbork arkadaş hiç güven vermiyor dikkat et
silkroad online

bu cyrbork arkadaş hiç güven vermiyor dikkat et

Sen kimsi. Ben karater güven veriyorum. Sana sormali. Site bak Çar satin. Arıyım güven veriyi. Kimse. Parasinda değil. Karater elinde cıkariyorum İsteyen. Veriyim. Pazar yaparim ama. Şerefisiniz yapamaz
F
hocam tesekkür ederim yardımın için başlarsam çin karater ile başlarım muhtemelen avrupa karakterleri hiç bilmiyorum desem yerdir çok uzun zaman oldu bıraklı
HarunSS
HarunSS ⭐ 6y
Kanka başlicaksan yeni swde başla en iyisi oda şuan en yeni sw metis
Hurley
Hurley ⭐ 13y
Ya yeni sw ye başla yada Xian sw si sadece CH ona başla ben Xianda oynuyorum
Metis en iyisi hem yeni sw
A
alibey587 ⭐ 18y
Her Server eskiyor chara o kadar emek verdikten sonra ne anlamı kalıyor eski yeni ... emeği nerede veriyorsan vereceksen en iyi Server odur

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: