Icerige atla
Extraloob

İsrail'le Sanal Savaş Başladı !

· 16 Yanıt · 1.4K görüntüleme
E
EliteTurk OP ⭐ 18y
İsrail'le sanal savaş

Türk bilgisayar korsanları, İsrail Deniz Kuvvetleri Komutanlığı'nın internet sitesinin de aralarında bulunduğu yaklaşık 300 İsrail sitesini çökertti..

İsrail'in Gazze'ye insani yardım taşıyan gemilere saldırması, Türk bilgisayar korsanlarını harekete geçirdi. Bilgisayar korsanları, İsrail Deniz Kuvvetleri Komutanlığı resmi internet sitesi "www.navy.idf.il" adresini çökerterek, sitenin giriş sayfasına Türkiye ve Filistin bayrağı taşıyan bir gemi resmini koydu ve resmin üzerine "Sanal Protestolar Devam Edecek. Her şey Filistin İçin...Akıncılar" yazdı.
16 Yanıt
sarkolata
sarkolata ⭐ 17y
Site hemen down tabi 😜 o anı görmek isterdim
M
off offff o gemiye bittim harika yapmışlar resmi 🙏
G
Guernica ⭐ 18y
Helal olsun Yine yaptılar yapıcaklarını 😘
eskiler bilir
Toxicated
Toxicated ⭐ 18y
Daha da devam ederler, burda bitirmezler..
EXL | SRO | İŞKOLİK
B
Belarj ⭐ 17y

+1
[F diye korkma, azız diye çekinme.”[/B]''Bilge Tonyukuk''
J
jVardin ⭐ 18y
Böyle haberler gördükce gurur duyuyorum.
D
DragStar ⭐ 16y
Bu Hacker lar gibi Tayyip de böle olsa keşke...
Lenneth
Lenneth ⭐ 19y
Böyle haberler gördükce gurur duyuyorum.

+1920
Special thx to Flexi
C
helal olsn helal olsn başka bişey demıyorm 🙏 🙏 🙏 nese: tayyip azcık ornek al . bunlar AKINCI.
T
TheRage ⭐ 18y
Kendi şehitlerimizi görmeyip Filistin'i düşünüyoruz...Bu devirdede bana göre kimse kimseye durur dururken böyle birşey yapmaz gibi geliyor 🙄
NoMoreLove
NoMoreLove ⭐ 18y
Kendi şehitlerimizi görmeyip Filistin'i düşünüyoruz...Bu devirdede bana göre kimse kimseye durur dururken böyle birşey yapmaz gibi geliyor 🙄

Günün yorumu seçiyorum. 😉
A
ALpique ⭐ 17y
Daha da devam ederler, burda bitirmezler..

+ALpique
L
helal olsn helal olsn başka bişey demıyorm 🙏 🙏 🙏 nese: tayyip azcık ornek al . bunlar AKINCI.
Toxicated
Toxicated ⭐ 18y

Tayyip 'ten beklentiniz nedir ? Tabancayı alıp üstlerine mi koşsun anlamıyorum ki, ya abi bu işleri çocuk oyuncağı sanıyorsunuz ya ona üzülüyorum daral:
EXL | SRO | İŞKOLİK
Mopneet
Mopneet ⭐ 18y

+1

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: