Icerige atla
Extraloob

İsrail’in ‘işgal filosu’ pazar günü Kıbrıs’ta

· 24 Yanıt · 2.0K görüntüleme
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
İsrail’in ‘işgal filosu’ pazar günü Kıbrıs’ta

Rum Yönetimi’nin temasları etkili oldu. Ortadoğu’daki kriz Kıbrıs’a taşınıyor. İsrailli emekli ve öğrencilerden oluşan bir grup, Kıbrıs’ta Türkiye’nin “işgal” yaptığını ileri sürerek, gemi filosuyla Ada’ya gitme kararı aldı. Sıcak temas istemeyen İsrailliler, bölgeye Türk savaş gemileri giderse oradan ayrılacaklarını açıkladı

Sıcak temas istemiyorlar
Rum Simerini gazetesi de, İsrailli eylemcilerin KKTC kıyılarına yaklaşmaya niyetli olmadıklarını vurguladı. Gazete söz konusu protestoyu gerçekleştirmeyi planlayan İsraillilerin, emekli ve öğrencilerden oluşan bir grup olduğunu yazdı.
Gazete, İsrailli eylemcilerin İsrail basınına yaptıkları açıklamalarda, herhangi bir sıcak temas olmasını amaçlamadıklarını ve bölgeye Türk savaş gemilerinin gitmesi durumunda oradan ayrılacaklarını söylediklerini de kaydetti.
Rum siyasi partileri de, Rum Yönetimi lideri Hristofyas’ın, Gazze’ye uygulanan ambargo konusunda temaslarda bulunması amacıyla bölgeye Dışişleri Bakanı Kiprianu’yu göndermesini memnunlukla karşıladı.

hadi buyurun bakalım, daha öncede söylemiştim israil filistin olayında haklı gazze olayında haklı bizim yardım gemimizi vurmakta haklı diye tabiki haklı ama bir dur derler adama o kadar da ucuz değil lakin gel gör ki adamlar aynısını yapıp buyurun kim haklı görelim diyorlar iyi ki pkk'ya malzeme getirmiyorlar tam bir it pislik bunlar.
24 Yanıt
*
İsrail'in sonu yaklaşıyor summer2:
A
a4_tech ⭐ 17y
gelecekleri varsa görecekleride var. gazzeye yardım taşıyan gemiler israil sahillerine gitmeyeceklerdi. direk gazze ye gidiyorlardı. yani israil karasularıyla alakaları pek yoktu. kaldı ki olayın uluslararası sularda olduğunu belirten kaynaklar var.

herneyse. gazzeye giden gemiye israilliler baskın yapıyorsa, rum kısmına giden gemilerede türkler baskın yapabilir sanırsam?

bir tarafları yerse geri çekilmesinler.
B
Bartowski ⭐ 17y
Bye bye happenes, bye bye loneliess

Israil ancak 6 ay daha haritada yer alır.
F
Fahmlugat ⭐ 18y
İsrail'in sonu yaklaşıyor summer2:

yaklaşıyor değil geldi çok az kaldı çok az lanet olasıca pislikler sin:
X
Xanthos ⭐ 19y
israil'in ölüm fedaileri yola çıkmış demek 😊

emekliler -yaşlı olup,ölümü yakın olanlar- ,
öğrenciler -saftirik aklı bi karış havada gençler,kolay kandırılacaklar,delikanlılar -
B
Bartowski ⭐ 17y
israili 1000 kişilik bordo bereli ekipimiz yok eder yaa 🎅
Toxicated
Toxicated ⭐ 18y
Adamlar zaten açıklamışlar, Kıbrıs 'a yaklaşmayacağız. Türk savaş gemileri gelirse de geri çekileceğiz demişler 😆
EXL | SRO | İŞKOLİK
F
Fahmlugat ⭐ 18y
Adamlar zaten açıklamışlar, Kıbrıs 'a yaklaşmayacağız. Türk savaş gemileri gelirse de geri çekileceğiz demişler 😆

😆
I

Abi orası öyle tamam ama türkiye sanmıorum ki onlar a bi gemi göndersin israil in burda yapmaya calıştıgı biz onların gemisini ablukaya aldık ama onlarda aynısı bize yaptı diyip kendilerine yer yapmaya çalışıyorlar ve biliyoruz ki avrupada bizden cok onların borusu ötüyo
Benim tahminim türkiye oraya gemi gönderip sıcak bi gelişmeye yol acmak isteyemeyecektir.
Türkiyenin su andaki durumu bi savaş kaldıracak durumda degil. Biraz daha sabretmemiz gerekecek ... summer2:
I
"emekli ve öğrencilerden oluşan bir grup" sözünden anlaşılacağı gibi onlarda bi nevi bizide kendilerinin yaptığı duruma düşeceğimizide planlamış olabilirler 😆 .Saçma bi protesto olacak amacı belirsiz?İsterlerse dünyanın her yerine gemi yollasınlar yine bu olayı savunacak bi tarafının olduğu sanmıyorum.Ztn savunulacak bir durumda yok ortada.
N
NiGHTMaRe ⭐ 18y
Türkiye israile karşı hiç bir halt yiyemezBaşta bu yönetim oldukça bu böyle gider.Yönetim kendi çıkarlarını değil, aksine kendini ab ye sevdirmeye çalışıyor.Bir yandan yükselirken bir yanda bölgedeki iradesini kaybediyor.İsrail gemisi paşalar gibi gelip paşalar gibi gitcekler 😎
I
Türkiye israile karşı hiç bir halt yiyemezBaşta bu yönetim oldukça bu böyle gider.Yönetim kendi çıkarlarını değil, aksine kendini ab ye sevdirmeye çalışıyor.Bir yandan yükselirken bir yanda bölgedeki iradesini kaybediyor.İsrail gemisi paşalar gibi gelip paşalar gibi gitcekler 8)

Ya arkadaşım biz neyi söylüyoruz sen gitmiş hükümeti eleştiriyorsun.Biz burada kıbrısa gelecek filo hakkında düşüncelerimizi belirtiyoruz."Başta bu yönetim oldukça bu böyle gider." ne alaka filoyla başka hükümet olunca filo gelemezmiydi yani 😆 .Neyse rastgele... 🕵️
N
NiGHTMaRe ⭐ 18y
Türkiye israile karşı hiç bir halt yiyemezBaşta bu yönetim oldukça bu böyle gider.Yönetim kendi çıkarlarını değil, aksine kendini ab ye sevdirmeye çalışıyor.Bir yandan yükselirken bir yanda bölgedeki iradesini kaybediyor.İsrail gemisi paşalar gibi gelip paşalar gibi gitcekler 8)

Ya arkadaşım biz neyi söylüyoruz sen gitmiş hükümeti eleştiriyorsun.Biz burada kıbrısa gelecek filo hakkında düşüncelerimizi belirtiyoruz."Başta bu yönetim oldukça bu böyle gider." ne alaka filoyla başka hükümet olunca filo gelemezmiydi yani 😆 .Neyse rastgele... 🕵️

arkadaşım önceki yorumları dikkatlice okusaydın böyle demezdin 🎭 😘
I

arkadaşım önceki yorumları dikkatlice okusaydın böyle demezdin 🎭 😘

Dikkatlice okudum.Dediğiminde arkasındayım 🤝
X
Xanthos ⭐ 19y
siyasete kaydırmayın. siyasi bi forum değiliz.Hükümeti eleştirmeye hakkınızın olması için önce askerliğinizi yapıp,sonrasında da oy kullanmanız gerek.
J
JeWilyn ⭐ 16y
madem sıcak temas istemıon neden gidion? gel bakalım gör sıcak teması kemıklerını bulabilceklermı ^^
A
ALpique ⭐ 17y
Paşa paşa gelip paşa paşa gidecekler. Ama gönül isterki saldıralım 😈
D
DaRKWaTcH ⭐ 19y
israili 1000 kişilik bordo bereli ekipimiz yok eder yaa 🎅

Evet evet
Belki dediğin yanlıştır ama unutma
Bizim şu 70 milyon varya onuda sabun kadar bir atom bombası yok eder.
I
Inception ⭐ 18y
Bu kezde biz İsrail'e diyelim;"Gelirseniz vururuz". Gelsinler bizde onları vuralım 😜

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: