Icerige atla
Extraloob

İşlemciyi söküp taktım pc açılmadı ?

· 16 Yanıt · 26K görüntüleme
S
sandomorrq OP ⭐ 16y
İşlemciyi sökerken 4 tane pinin kırdım o yüzden acılmıyor olabilir mi diyecem ama benim kullandıgım eski işlemcininde 3-4 tane pini kırıktı çalışıyordu. Ama bu söktügüm amd athlhon işlemci. Şimdi pc açılmıyor ne yapabilirim ?
16 Yanıt
Advance
Advance ⭐ 18y
4 tane pini kırmış ondan olabilir mi diyor 😄
Mithrandir
Mithrandir ⭐ 19y
yeni bi işlemci alabilirsin
Herakross
S
sandomorrq OP ⭐ 16y
Bu mesaj Advance rumuzlu uyeden alinti yapildi
4 tane pini kırmış ondan olabilir mi diyor :D

arkadaşım hadi işine
Mithrandir
Mithrandir ⭐ 19y
Bu mesaj sandomorrq rumuzlu uyeden alinti yapildi
Bu mesaj Advance rumuzlu uyeden alinti yapildi
4 tane pini kırmış ondan olabilir mi diyor :D

arkadaşım hadi işine

İşlemcileri pin sayıları farklı oluyor dolayısıyla senin eskisinde kırık var dediğin yerde pin olmayabilir.
Bu arada dikkat et o işlemciyle bilgisayarı açınca anakarta zarar verme 🎭

Herakross
Collapse
Collapse ⭐ 16y
bence kasayi yan yatırması lazım.
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
Ne diyorda acilmiyor ? Kac kere bipliyor ?

[ Mesaj mobilden gonderildi Android ] mobile
Swindler
Swindler ⭐ 14y
Bu mesaj Kemalist rumuzlu uyeden alinti yapildi

daral: biggrint1
[IMG width="122px"]https://img.icons8.com/glyph-neue/1200/fraud.jpg[/IMG]
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
Bu mesaj Swindler rumuzlu uyeden alinti yapildi

Ciddi bir şekilde sormuştum bunu neden güldün anlamadım 🙄 İşlemcide ki pinlerin anlamları var, bazıları ram soketine bazıları diğer soketlere bilgi gönderir.Haliyle pin kırıldımı sokete veri aktaramaz ve eğer o sokette bir şey takılıysa bipler ve kapanır.Atıyorum iki kere biplerse ram soketi arızalanmıştır , üç kere biplerse bios pilidir vs vs...
T
TafareL ⭐ 19y

Ciddi bir şekilde sormuştum bunu neden güldün anlamadım 🙄 İşlemcide ki pinlerin anlamları var, bazıları ram soketine bazıları diğer soketlere bilgi gönderir.Haliyle pin kırıldımı sokete veri aktaramaz ve eğer o sokette bir şey takılıysa bipler ve kapanır.Atıyorum iki kere biplerse ram soketi arızalanmıştır , üç kere biplerse bios pilidir vs vs...

Arkadasın bılgısı yok ondan gulmustur.
F
frityus ⭐ 17y
Atalay demirci demiştiye teyze için onu çıkarırsan bozulur.. 😄

Onu kırarsan açılmaz
Rewind
Rewind Yönetici ⭐ 19y
İşlemciyi sökerken 4 tane pinin kırdım o yüzden acılmıyor olabilir mi diyecem ama benim kullandıgım eski işlemcininde 3-4 tane pini kırıktı çalışıyordu. Ama bu söktügüm amd athlhon işlemci. Şimdi pc açılmıyor ne yapabilirim ?

Hacım şimdi sana yaşamış biri olarak anlatıyorum benimde cpu çok fazla kasıyordu çıkardım kasayı temizledim işlemciyi çıkardım zeki gibi yünlü bezi işlemcinin dişlilerine taktım haliyle olan dişlilere oldu birde onu anakarta takmaya çalıştım taktıktan sonra fişe takmaz olaydım anakartıda yaktım o yetmedi power kendi başına duman çıkardı açtım poweri bir daha toplayamadım içerden sağ salim bir ekran kartımı kurtardım onda bile sonradan tuhaflıklar oldu.İşin özü eğer işlemcinin dişlileri koptu veya yamuldu ise hiç anakarta takma yakarsın.Eski işlemci pini kırıktı demişsin olmaz öyle şey modelleri farklı oluyor işlemcilerinin ondandır o.
A
Bu mesaj Duygusuzz rumuzlu uyeden alinti yapildi

Hacım şimdi sana yaşamış biri olarak anlatıyorum benimde cpu çok fazla kasıyordu çıkardım kasayı temizledim işlemciyi çıkardım zeki gibi yünlü bezi işlemcinin dişlilerine taktım haliyle olan dişlilere oldu birde onu anakarta takmaya çalıştım taktıktan sonra fişe takmaz olaydım anakartıda yaktım o yetmedi power kendi başına duman çıkardı açtım poweri bir daha toplayamadım içerden sağ salim bir ekran kartımı kurtardım onda bile sonradan tuhaflıklar oldu.İşin özü eğer işlemcinin dişlileri koptu veya yamuldu ise hiç anakarta takma yakarsın.Eski işlemci pini kırıktı demişsin olmaz öyle şey modelleri farklı oluyor işlemcilerinin ondandır o.

alemsin yaa 😄
R
RoqA ⭐ 17y
Bu mesaj Collapse rumuzlu uyeden alinti yapildi
bence kasayi yan yatırması lazım.

bunu demek için geldim şimdi gidiyorum
Swindler
Swindler ⭐ 14y

[IMG width="122px"]https://img.icons8.com/glyph-neue/1200/fraud.jpg[/IMG]
Advance
Advance ⭐ 18y

Açılıştaki biplerin anlamları var, uzun olması kısa olması kaç kere olması hepsi ayrı ayrı hata kodları.

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: