İşlemciyi sökerken 4 tane pinin kırdım o yüzden acılmıyor olabilir mi diyecem ama benim kullandıgım eski işlemcininde 3-4 tane pini kırıktı çalışıyordu. Ama bu söktügüm amd athlhon işlemci. Şimdi pc açılmıyor ne yapabilirim ?
İşlemciyi söküp taktım pc açılmadı ?
· 16 Yanıt · 26K görüntüleme 0 okuyor
16 Yanıt
4 tane pini kırmış ondan olabilir mi diyor 😄
Mithrandir
⭐ 19y
yeni bi işlemci alabilirsin
HerakrossBu mesaj Advance rumuzlu uyeden alinti yapildi
arkadaşım hadi işine
4 tane pini kırmış ondan olabilir mi diyor :D
arkadaşım hadi işine
Mithrandir
⭐ 19y
Bu mesaj sandomorrq rumuzlu uyeden alinti yapildi
İşlemcileri pin sayıları farklı oluyor dolayısıyla senin eskisinde kırık var dediğin yerde pin olmayabilir.
Bu arada dikkat et o işlemciyle bilgisayarı açınca anakarta zarar verme 🎭

Bu mesaj Advance rumuzlu uyeden alinti yapildi4 tane pini kırmış ondan olabilir mi diyor :D
arkadaşım hadi işine
İşlemcileri pin sayıları farklı oluyor dolayısıyla senin eskisinde kırık var dediğin yerde pin olmayabilir.
Bu arada dikkat et o işlemciyle bilgisayarı açınca anakarta zarar verme 🎭

Herakrossbence kasayi yan yatırması lazım.
Ne diyorda acilmiyor ? Kac kere bipliyor ?
[ Mesaj mobilden gonderildi Android ] mobile
Bu mesaj Kemalist rumuzlu uyeden alinti yapildi
daral: biggrint1
Ne diyorda acilmiyor ? Kac kere bipliyor ?
[IMG width="122px"]https://img.icons8.com/glyph-neue/1200/fraud.jpg[/IMG]
Bu mesaj Swindler rumuzlu uyeden alinti yapildi
Ciddi bir şekilde sormuştum bunu neden güldün anlamadım 🙄 İşlemcide ki pinlerin anlamları var, bazıları ram soketine bazıları diğer soketlere bilgi gönderir.Haliyle pin kırıldımı sokete veri aktaramaz ve eğer o sokette bir şey takılıysa bipler ve kapanır.Atıyorum iki kere biplerse ram soketi arızalanmıştır , üç kere biplerse bios pilidir vs vs...
Bu mesaj Kemalist rumuzlu uyeden alinti yapildiNe diyorda acilmiyor ? Kac kere bipliyor ?
Ciddi bir şekilde sormuştum bunu neden güldün anlamadım 🙄 İşlemcide ki pinlerin anlamları var, bazıları ram soketine bazıları diğer soketlere bilgi gönderir.Haliyle pin kırıldımı sokete veri aktaramaz ve eğer o sokette bir şey takılıysa bipler ve kapanır.Atıyorum iki kere biplerse ram soketi arızalanmıştır , üç kere biplerse bios pilidir vs vs...
Arkadasın bılgısı yok ondan gulmustur.
Bu mesaj Swindler rumuzlu uyeden alinti yapildiBu mesaj Kemalist rumuzlu uyeden alinti yapildiNe diyorda acilmiyor ? Kac kere bipliyor ?
Arkadasın bılgısı yok ondan gulmustur.
Atalay demirci demiştiye teyze için onu çıkarırsan bozulur.. 😄
Onu kırarsan açılmaz
Onu kırarsan açılmaz
Bu mesaj sandomorrq rumuzlu uyeden alinti yapildi
Hacım şimdi sana yaşamış biri olarak anlatıyorum benimde cpu çok fazla kasıyordu çıkardım kasayı temizledim işlemciyi çıkardım zeki gibi yünlü bezi işlemcinin dişlilerine taktım haliyle olan dişlilere oldu birde onu anakarta takmaya çalıştım taktıktan sonra fişe takmaz olaydım anakartıda yaktım o yetmedi power kendi başına duman çıkardı açtım poweri bir daha toplayamadım içerden sağ salim bir ekran kartımı kurtardım onda bile sonradan tuhaflıklar oldu.İşin özü eğer işlemcinin dişlileri koptu veya yamuldu ise hiç anakarta takma yakarsın.Eski işlemci pini kırıktı demişsin olmaz öyle şey modelleri farklı oluyor işlemcilerinin ondandır o.
İşlemciyi sökerken 4 tane pinin kırdım o yüzden acılmıyor olabilir mi diyecem ama benim kullandıgım eski işlemcininde 3-4 tane pini kırıktı çalışıyordu. Ama bu söktügüm amd athlhon işlemci. Şimdi pc açılmıyor ne yapabilirim ?
Hacım şimdi sana yaşamış biri olarak anlatıyorum benimde cpu çok fazla kasıyordu çıkardım kasayı temizledim işlemciyi çıkardım zeki gibi yünlü bezi işlemcinin dişlilerine taktım haliyle olan dişlilere oldu birde onu anakarta takmaya çalıştım taktıktan sonra fişe takmaz olaydım anakartıda yaktım o yetmedi power kendi başına duman çıkardı açtım poweri bir daha toplayamadım içerden sağ salim bir ekran kartımı kurtardım onda bile sonradan tuhaflıklar oldu.İşin özü eğer işlemcinin dişlileri koptu veya yamuldu ise hiç anakarta takma yakarsın.Eski işlemci pini kırıktı demişsin olmaz öyle şey modelleri farklı oluyor işlemcilerinin ondandır o.
A
AngeLicMoon
⭐ 16y
Bu mesaj Duygusuzz rumuzlu uyeden alinti yapildi
alemsin yaa 😄
Bu mesaj sandomorrq rumuzlu uyeden alinti yapildiİşlemciyi sökerken 4 tane pinin kırdım o yüzden acılmıyor olabilir mi diyecem ama benim kullandıgım eski işlemcininde 3-4 tane pini kırıktı çalışıyordu. Ama bu söktügüm amd athlhon işlemci. Şimdi pc açılmıyor ne yapabilirim ?
alemsin yaa 😄
Bu mesaj Collapse rumuzlu uyeden alinti yapildi
bunu demek için geldim şimdi gidiyorum
bence kasayi yan yatırması lazım.
bunu demek için geldim şimdi gidiyorum

Bu mesaj Swindler rumuzlu uyeden alinti yapildiBu mesaj Kemalist rumuzlu uyeden alinti yapildiNe diyorda acilmiyor ? Kac kere bipliyor ?

[IMG width="122px"]https://img.icons8.com/glyph-neue/1200/fraud.jpg[/IMG]
Bu mesaj Swindler rumuzlu uyeden alinti yapildi
Açılıştaki biplerin anlamları var, uzun olması kısa olması kaç kere olması hepsi ayrı ayrı hata kodları.
Bu mesaj Kemalist rumuzlu uyeden alinti yapildiBu mesaj Swindler rumuzlu uyeden alinti yapildiBu mesaj Kemalist rumuzlu uyeden alinti yapildi
Açılıştaki biplerin anlamları var, uzun olması kısa olması kaç kere olması hepsi ayrı ayrı hata kodları.
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap