Icerige atla
Extraloob

İşlemci-Anakart Uyumu

· 18 Yanıt · 5.1K görüntüleme
H
hiper OP ⭐ 18y
Arkadaslar ben AMD Athlon II X2 245 AM3 2.9GHz 2MB Cache 45nm İşlemci almak istiyorum we anakartım sa GİGABYTE GA-M61PME-S2P birbirlerine uyumlu olduklarını dusunuyorum ama emın degılım we eger uyumlularsa nasıl bir işlemcidir tavsiye edermisiniz?
18 Yanıt
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
İşlemci 	
    * Desteklenen Soket AM2+/ AM2 İşlemciler: AMD Phenom™ FX / AMD Phenom™ X4 / AMD Phenom™ X3 / AMD Athlon™ X2 / AMD Athlon™ / AMD Sempron™X2 / AMD Sempron™

Ps : desteklemiyor.
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
ben göremedim listede ?
H
hiper OP ⭐ 18y
SOCKET AM3 Listesinde..

- Resim Silinmiş.
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
AM3 mü o ?
H
hiper OP ⭐ 18y
Evet AM3
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
tamam sorun yok o zaman.
H
hiper OP ⭐ 18y
yiiiiiihaaa oluyor o zaman?:D
N
hmm aklım cok karıstı anakarın sıtesınde desteklıyor dıyor 😞

http://www.gigabyte.com.tr/products/mb/cpulist/ga-m61pme-s2p_13.html

Yanındaki kutucukta N/A yazıyor gördüysen. Yani desteklemediğini göstermekte. Ordaki listede AMD nin tüm güncel işlemcileri var. Yanında OK yazıyorsa destekliyor demektir.
Senin anakartın AM2+ a kadar destek veriyor. Ama almak istedigin işlemci AM3.
H
hiper OP ⭐ 18y
pfff gıttı heves 😄
N
pfff gıttı heves :D

O işlemci olması şartmı ?
Yada o anakart ?
H
hiper OP ⭐ 18y
Benım suankı anakartım o zaten benım ıslemcım bozuldugu ıcın gecıcı olarak yenı btane aldım 3-4 gunluk deneme suresı war o deneme suresının sonuna kadar guzel btane ıslemcı arıyorum cıft cekırdek 2.7 ghz yada üstünde bişe baktım ama bulamıyorum :s sizinde önerilerinize açığım
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
2.el işlemci al fazla abartma kuzum gereksiz çünki o sistem için.
H
hiper OP ⭐ 18y
Valla 2.el arıyorum bende bulabılırsem kapcam (: bu ıslemcıyle 3 char bıle cok kasıyor 3 charda cpu %100le calısıyor -_-' dıer işlemcımde 4 charda %65lerdeydı deli oldum o yuzden 100-130 aralarında bıse arıyorum
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
uygun da neden 2. el almıyorsun onu anlamıyorum ki yarıyarıya ucuza alacaksın.
H
hiper OP ⭐ 18y
Ya ben zaten 2.el alcam ama hangı ıslemcıyı alcagımı secıyorum eger bu ıslemcı uyuyorsa we guzelse bunun 2.elını alcam (:

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: