Icerige atla
Extraloob

islam ırkı charr açma yeri

· 17 Yanıt · 1.3K görüntüleme
17 Yanıt
F
Fre3sTyLe ⭐ 18y
PS Olup Olmadıgını Anlayamadım Ama Senin Sozune Gore PS Deil...Bu Aralar Cok Duyuyoruz Islam Irkını..Ne Zaman Cıkıcak Acaba Merakla Beklıyorum 😉
J
JasonWalker 'ı çok seviyorum.
F
Fre3sTyLe ⭐ 18y

nickten bellı oluor 🙄
S
Streetwise ⭐ 19y

nickten bellı oluor 🙄

Sen orasını karıştırma 😆 😈

Ps:Ah şu Jason 😜
J
JackDaniels_ OP ⭐ 18y
yhaww wallahi ps değil
S
Streetwise ⭐ 19y
Yemin etmene gerek,isteyen inanır,isteyen inanmaz.Sen bizle üşenmeyip paylaşmışsın,teşekür ederiz...
B
Black Rain ⭐ 19y
yhaww wallahi ps değil

Bak şimdi işkillendim ps olmadığı için yemin edion aldığın yerde ps ise 😈 😈 😈
F
Fre3sTyLe ⭐ 18y
yhaww wallahi ps değil

Bak şimdi işkillendim ps olmadığı için yemin edion aldığın yerde ps ise 😈 😈 😈

😁 😁
J
JackDaniels_ OP ⭐ 18y
ister inan ister inanma yhaw
A
Aleral ⭐ 18y
Olabilir gerçek gibi de duruyor gerçek değilse de bana göre böyle olması gerekir uyumluluk tam süper olmuş
T
Torquel ⭐ 19y
PS olması gerek,başka bir olasılık yok.Niye derseniz,şu an islam için bir legend gelmedi...Ama belki yeni geldide buda ordan bir ss.Ama gelmiş olsa haberimiz olurdu.Eğer sen ben ps yapmadım diye yemin ediyorsan,bana kaynağını bir pm ile atarmısın?
I
ironEyE ⭐ 18y
hem islam gelse intoryu %500 değiştirirler dikkatinizi çekerim hala constantinople limanında karakter açma yeri 😉
T
Torquel ⭐ 19y
hem islam gelse intoryu %500 değiştirirler dikkatinizi çekerim hala constantinople limanında karakter açma yeri ;)

Mantıklı....ama şu an o kadar Legend ilerdeler ksronun intro hala aynı.Tabi yeni bir map gelmedei ondan değiştiremezler ama kim bilir??
C
Castiela ⭐ 18y
ister inan ister inanma yhaw

bu tavrın kime biz seni savunuyoruz.
J
JackDaniels_ OP ⭐ 18y
sana söylemdm hacım ayrıca bende başka bir forumda gördüm zaten bu resmi ordan alıntı

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: