PS kesinlikle değil
http://img76.imageshack.us/img76/6348/sro2008051512075397vw0.jpg <== tıklayın
islam ırkı charr açma yeri
· 17 Yanıt · 1.3K görüntüleme 0 okuyor
17 Yanıt
PS Olup Olmadıgını Anlayamadım Ama Senin Sozune Gore PS Deil...Bu Aralar Cok Duyuyoruz Islam Irkını..Ne Zaman Cıkıcak Acaba Merakla Beklıyorum 😉
J
Jason'aKafamGirsin
⭐ 18y
JasonWalker 'ı çok seviyorum.
nickten bellı oluor 🙄
S
Streetwise
⭐ 19y
nickten bellı oluor 🙄
Sen orasını karıştırma 😆 😈
Ps:Ah şu Jason 😜
yhaww wallahi ps değil
S
Streetwise
⭐ 19y
Yemin etmene gerek,isteyen inanır,isteyen inanmaz.Sen bizle üşenmeyip paylaşmışsın,teşekür ederiz...
B
Black Rain
⭐ 19y
yhaww wallahi ps değil
Bak şimdi işkillendim ps olmadığı için yemin edion aldığın yerde ps ise 😈 😈 😈
yhaww wallahi ps değil
Bak şimdi işkillendim ps olmadığı için yemin edion aldığın yerde ps ise 😈 😈 😈
😁 😁
PS kesinlikle değil
http://img76.imageshack.us/img76/6348/sro2008051512075397vw0.jpg <== tıklayın
bencede ps değil , çünkü koç islami bi simge olabilir , çinlerde ejderhanın kutsal olması gibi
ister inan ister inanma yhaw
Olabilir gerçek gibi de duruyor gerçek değilse de bana göre böyle olması gerekir uyumluluk tam süper olmuş
PS olması gerek,başka bir olasılık yok.Niye derseniz,şu an islam için bir legend gelmedi...Ama belki yeni geldide buda ordan bir ss.Ama gelmiş olsa haberimiz olurdu.Eğer sen ben ps yapmadım diye yemin ediyorsan,bana kaynağını bir pm ile atarmısın?
hem islam gelse intoryu %500 değiştirirler dikkatinizi çekerim hala constantinople limanında karakter açma yeri 😉
hem islam gelse intoryu %500 değiştirirler dikkatinizi çekerim hala constantinople limanında karakter açma yeri ;)
Mantıklı....ama şu an o kadar Legend ilerdeler ksronun intro hala aynı.Tabi yeni bir map gelmedei ondan değiştiremezler ama kim bilir??
ister inan ister inanma yhaw
bu tavrın kime biz seni savunuyoruz.
sana söylemdm hacım ayrıca bende başka bir forumda gördüm zaten bu resmi ordan alıntı
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap