Icerige atla
Extraloob

İskender Ölürmü?

· 27 Yanıt · 2.6K görüntüleme
S
SuperNaturaL OP ⭐ 18y
Erhan, geçtiğimiz sezon, yapılan baskında kolunu yitirmesine neden olan İskender'den intikam almak için İskender'i sevgilisi ve kızı önünde kurşun yağmuruna tuttu.
Sizce iskender bu durumdan kurtulabilecekmi?
27 Yanıt
F
Fre3sTyLe ⭐ 18y
Başlangıç kadrosundan sadece 3-4 kişinin devam ettiği bir dizide herşey olabilir. 😎
W
Dizinin devamlı izleyicisi değilim fakat perşembe akşamı boş isem izliyorum.İskender ölmez diye düşünüyorum daha var ölmesine.2 kurşunla yatmaz öyle.
R
Reformist ⭐ 17y
iğrenççç dizi
A
Absence ⭐ 19y
Geçen İbrahime de dedim koca koca adamların kafalarını tek hamlede kıran Polat iskenderi yarım saat boğmasına karşın öldüremedi ki bu da onun boss olduğunu gösterir kolay kolay yatmaz 😁
J
JbS ⭐ 17y
bencede ölmez ondada cevat gibi celik yelek vardır die düsünecem ama agzından kan geldi
X
Xanthos ⭐ 19y
onun ölümü insülin'den olacak. 😎
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
iskender gitti daha geri gelmez, gladyo mu ne çıktı başımıza bundan sonra onunla uğraşırız bir sezon boyunca 😄
E
El Verano ⭐ 18y
Sezon finaline iki hafta var.
Dizinin seneryosu bir dahaki sezona ufaktan değiştiriliyor.
J
Journalist ⭐ 19y
insülin bağımlısı şeker hastası adam o kurşunları yedikten sonra kalkamaz artık ayağa 😜
Advance
Advance ⭐ 18y
İskender geberdi artık zombie olarak gelirse bilemem 😄
A
Aesify ⭐ 18y
İskenderin Son Sezonu Bencede Bu Artık Kurtulmasi Zor

İskender geberdi artık zombie olarak gelirse bilemem :D

Koptum Bunu Okuyunca 😜
B
Black Rain ⭐ 19y
Uzattıkça uzattılar şu cânım diziyi... Herşey tadında güzeldir lakin bunlar daha çok paranın peşinde oldukları için Kurtlar Vadisi gibi güzel konulu bir diziyi saçma sapan hallere soktular... Birzamanlar atv'de yayınlanan Selenadan farksız bir dizidir gözümde Kurtlar Vadisi artık...
Advance
Advance ⭐ 18y
Uzattıkça uzattılar şu cânım diziyi... Herşey tadında güzeldir lakin bunlar daha çok paranın peşinde oldukları için Kurtlar Vadisi gibi güzel konulu bir diziyi saçma sapan hallere soktular... Birzamanlar atv'de yayınlanan Selenadan farksız bir dizidir gözümde Kurtlar Vadisi artık...

o kadar da abartma bence 👴 "Selena" kadar düşük bi boyuta gelemez bence 😜
T
TwiLighT ⭐ 18y
abi şimdi şıklara bakıyorum da 😕 😜

evet ölür diyeceğim ama şık yok xD
A
Absence ⭐ 19y

Kazım Abdülhey Memati el ele Polat ı çağırıyorlar :D 😆
S
SnowFlake ⭐ 18y
Her canlı ölümü tadacak 😜
F
Fahmlugat ⭐ 18y
sitede kurtlar vadisi hayranlıgı başladı galiba 😁
geçen demedimmi ibrahim şimdide iskender öldümü
Süpersinz vaLLa^^
M
Mojito ⭐ 18y
Her canlı ölümü tadacak :P