Hp pavilion dv6 2160 et
markalı notebook um var. dün servisten geldi, anakartı ve klavyesi değişti. Şuan internette gayet güzel dolanabiliyorum bi sorun çıkarmadan ancak silkroadı açtığımda fandan olağan dışı bi ses geliyor fazlasıyla se geliyor ve (zannediyorumki ısınmadan kaynaklı) bilgisayar kapanıyor. süpürgeyle fanını temizlemeye .alıştım bi 15-20 sn daha uzun kaldı oyunda o kadar. tekrar servise göndermeli miyim ? yoksa soğutucu alcam yeterli olur mu ya da başka bir çözümünüz var mı?
Şimdiden teşekkür ediyorum ilgilenen arkadaşlara.
ısınmayla ilgili bir sorunum var
· 7 Yanıt · 1.5K görüntüleme 0 okuyor
7 Yanıt
ram kullanımını azaltan programlar vardı
görev yöneticindeki işlemler i açtığımda Bellek (Özel Çalışma Kümesi) kısmında 200.000 i buluyor silkroad onu azaltsam bi yararı olur mu? o tarz bi program vardı bi ara forumda
görev yöneticindeki işlemler i açtığımda Bellek (Özel Çalışma Kümesi) kısmında 200.000 i buluyor silkroad onu azaltsam bi yararı olur mu? o tarz bi program vardı bi ara forumda
adaptörüm orijinal değil, gelen voltaj yeterli olmayabilir. orijinal adaptör siparişi verdim pazartesi elimde olur, çözüm olursa buraya yazarım.
bende de casper var i7 işlemci 8gb ram oda aşırı ısınıyor.Extra altta soğutucu 3 fan çalıştığı halde ....
kardeşim laptop soğutucularından al olmadı en ilkel yöntem kapa buz koy üerine laptopu 😉
servisten geldi notebook um fanı değişti format atılmış birde. sorun aynen devam, tekrar servise gönderiyorum
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap