Arkadaşlar sro da herhangi bi şehirden başka bi şehire ışınlandığımda academy ve help pencereleri açılıyo bu olay tüm yeni charlarda oluyo galiba eski charımda böyle birşey olmuyor nasıl düzelteceğimi bilmiyorum 😞 lütfen yardım !!
Işınlanma !!
· 14 Yanıt · 1.8K görüntüleme 0 okuyor
14 Yanıt
bndede oluor o 😄
Bendede aynı şey var. JoyMax el atıp o bugu düzeltene kadar da devam edecek 🙄 🙄
sadece eu charlarda oluyor bendede var aynısından vardır onda bi ince ayarda bulmadik gitti
hayır arkadaşlar bndede bi ara oluodu ezüq ken ama lwl atladıkça (sanırm lwl 30dan itibaren)artıq çıqmıo....
Benimde SP kastığım charımda aynı şey var herhalde poverlevel yaparak kastığımız charlarda oluyor bu kendimiz level atlatmadığımız için ^^
hayır arkadaşlar bndede bi ara oluodu ezüq ken ama lwl atladıkça (sanırm lwl 30dan itibaren)artıq çıqmıo....
ben 30 lwl oldum hala çıkıyo 😞
Joymax birşey yapana kadar düzelmeyecek 😆
ben alıştım artık 😊 alışmanızı öneriyorum :?
ben alıştım artık 😊 alışmanızı öneriyorum :?
O
osman459445
⭐ 19y
Herkezde War Galıba Bır Tek Bende Yoq Oyunda Yoq AMa Olsun O Olacak 😊
Yeni Açılan Bütün karekterlerde o çıkıyor..Siz düzeltemezsiniz sadece Joymax bu olay Hera ile aynı anda geldi 😉
çözümü var okuyun eğer eu sanız eu ttariol gorewini yapın bişi klmıyo chine iseniz chine tutriol gorewini yapın klkıyo ama acadamy sadece bi acadmye girdiğin zmn çıkımıyo
O eziq ken academy e girmeyenlerde çıkar academy den mezun olunca yani 40 lvl de çıkmamaya başlar
Tüm Silkroad Online playerlarında yaşanan olay 😉
JM bizi çocuk sandı 😁
JM bizi çocuk sandı 😁
belki de bizim yani hangimizin bot kullandığını anlamaya çalışıolardır?
normal lvl atlatanlarda da oluo mu?
normal lvl atlatanlarda da oluo mu?
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap