Icerige atla
Extraloob

Işınlanma !!

· 14 Yanıt · 1.8K görüntüleme
I
iloman OP ⭐ 18y
Arkadaşlar sro da herhangi bi şehirden başka bi şehire ışınlandığımda academy ve help pencereleri açılıyo bu olay tüm yeni charlarda oluyo galiba eski charımda böyle birşey olmuyor nasıl düzelteceğimi bilmiyorum 😞 lütfen yardım !!
14 Yanıt
D
DaRKWaTcH ⭐ 19y
bndede oluor o 😄
X
XER0 ⭐ 19y
Bendede aynı şey var. JoyMax el atıp o bugu düzeltene kadar da devam edecek 🙄 🙄
S
Stres ⭐ 18y
sadece eu charlarda oluyor bendede var aynısından vardır onda bi ince ayarda bulmadik gitti
C
ClenzA ⭐ 18y
hayır arkadaşlar bndede bi ara oluodu ezüq ken ama lwl atladıkça (sanırm lwl 30dan itibaren)artıq çıqmıo....
X
Xenas ⭐ 19y
Benimde SP kastığım charımda aynı şey var herhalde poverlevel yaparak kastığımız charlarda oluyor bu kendimiz level atlatmadığımız için ^^
I
iloman OP ⭐ 18y
hayır arkadaşlar bndede bi ara oluodu ezüq ken ama lwl atladıkça (sanırm lwl 30dan itibaren)artıq çıqmıo....

ben 30 lwl oldum hala çıkıyo 😞
X
XER0 ⭐ 19y
Joymax birşey yapana kadar düzelmeyecek 😆
ben alıştım artık 😊 alışmanızı öneriyorum :?
O
Herkezde War Galıba Bır Tek Bende Yoq Oyunda Yoq AMa Olsun O Olacak 😊
S
Stephanos ⭐ 19y
Yeni Açılan Bütün karekterlerde o çıkıyor..Siz düzeltemezsiniz sadece Joymax bu olay Hera ile aynı anda geldi 😉
I
ironEyE ⭐ 18y
çözümü var okuyun eğer eu sanız eu ttariol gorewini yapın bişi klmıyo chine iseniz chine tutriol gorewini yapın klkıyo ama acadamy sadece bi acadmye girdiğin zmn çıkımıyo
A
acunhann ⭐ 18y
O eziq ken academy e girmeyenlerde çıkar academy den mezun olunca yani 40 lvl de çıkmamaya başlar
M
Morwena ⭐ 19y
Tüm Silkroad Online playerlarında yaşanan olay 😉
JM bizi çocuk sandı 😁
N
nova3 ⭐ 19y
belki de bizim yani hangimizin bot kullandığını anlamaya çalışıolardır?

normal lvl atlatanlarda da oluo mu?

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: