Icerige atla
Extraloob

isim bulamadım konuya sadece bakın

· 15 Yanıt · 1.3K görüntüleme
D
DeepdarK OP ⭐ 19y
Sağdaki kadına bakın nası bakıyo xD
-Resim Silinmiş.
15 Yanıt
P
Pennywise ⭐ 19y
özeniyodur yazık Very Happy
E
Espio ⭐ 19y
büyük heyecanla kasmıştım kendimi bi canavar çıkmasını bekliyordum çıkmadı hayallerim yıkıldı :d
Bu arada o kadınmı? ben daha çok gorile benzettim Mr. Green
D
DeepdarK OP ⭐ 19y

büyük heyecanla kasmıştım kendimi bi canavar çıkmasını bekliyordum çıkmadı hayallerim yıkıldı :d
Bu arada o kadınmı? ben daha çok gorile benzettim Mr. Green

ahahahh
C
Crumby_ ⭐ 19y
o nası bi bakıştır öle
O
os1 ⭐ 19y
keşke bende öyle olaydım dio zavallı kadın nasıl bir bakış o
X
Xanthos ⭐ 19y
Allah dalga geçenleri o durumu düşürmesin. Belki o zaman ne kadar kötü birşey yaptıklarını anlarlar....

O resimde benim gördüğüm alay konusu olan,fakat gerçek hayata atıldığında başarıyı yakalayacak bi genç kız görüyorum. Diğer çöpten bacaklar da onun arkasından bakacaklar.... Birisi alın teriyle araba alacak,diğerleri koca parasıyla,sevgili parasıyla hayata tutunmaya çalışacaklar.

Ne demek istediğimi anlayan anladı ! Cool
H
HosenberG ⭐ 19y
o ne sinsi Twisted Evil
3
3nToX ⭐ 19y

Allah dalga geçenleri o durumu düşürmesin. Belki o zaman ne kadar kötü birşey yaptıklarını anlarlar....

O resimde benim gördüğüm alay konusu olan,fakat gerçek hayata atıldığında başarıyı yakalayacak bi genç kız görüyorum. Diğer çöpten bacaklar da onun arkasından bakacaklar.... Birisi alın teriyle araba alacak,diğerleri koca parasıyla,sevgili parasıyla hayata tutunmaya çalışacaklar.

işte beyinlerimizin aynı olduğu adam Mr. Green
D
DeepdarK OP ⭐ 19y

Abi bi yazı yazdın noktayı koydun kimse yorum yapmıyo artk 😊
L
asıl bakılacak yeri bilmiosunuz ya sağdakini bırakın soldaki pempeliye bakın Very Happy Mr. Green
M
Marinero ⭐ 19y

evt katılıyorum
D
DeepdarK OP ⭐ 19y

evt katılıyorum

o kadının yerinde kim olsa öle istemezki xD
M
Mr_BOB ⭐ 19y
ahaha super resım Very Happy:D::D