Icerige atla
Extraloob

Işıkları Kapatalım FENERBAHÇE 1 - 3 GALATASARAY

· 12 Yanıt · 1.5K görüntüleme
K0mpedan
K0mpedan OP ⭐ 13y
Arkadaşlar sitenin temasını background color=black please. Günün anlam ve önemine değinmek istiyorum.
12 Yanıt
Sparkle
Sparkle ⭐ 10y
😘
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
Harbiden buna bir logo yakışır:lolmuch::lolmuch::lolmuch:
K0mpedan
K0mpedan OP ⭐ 13y
Işıkları kapatamıyor muyuz? 😄
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y

Işıkları kapatamıyor muyuz? 😄

Butonu var zaten bas kapat:lolmuch:
K0mpedan
K0mpedan OP ⭐ 13y
Aaa yeni fark ettim ben onu. Ama ben yapınca zevkli olmuyor yok mu fenerbahçeli bir admin :D:D:D:D
vsroeditor.com
20 sene sonra hayırlı olsun gs'li dostlar, hadi yine iyisiniz, ellerinde savunacak bişeyleri de kalmadı. 😄
[F 197, 28)]vsroeditor.com | [/COLOR][F Developer & PK2 Editör | Sunucu, Guard, Event Bot, Kurulum, Eğitim vb.
AlbertHein

20 sene sonra hayırlı olsun gs'li dostlar, hadi yine iyisiniz, ellerinde savunacak bişeyleri de kalmadı. 😄

Savunacak birşeyleri kalmamaları bir yana,
Maçtan sonra Ali Koç'un küçük kızına eşine küfürler etme, Teknik Hoca'ya istifa çağrıları..
Maç yenilgisinden sonra kendisinden geçip takım oyuncularının bulunduğu otobüse saldırma..
Fenerbahçelilier uzun süre bunu atlatamıcak gibi.
vsroeditor.com

Maçtan sonra Ali Koç'un küçük kızına eşine küfürler etme, Teknik Hoca'ya istifa çağrıları..
Maç yenilgisinden sonra kendisinden geçip takım oyuncularının bulunduğu otobüse saldırma..

Zamanında devlete, halka, kamu malına, devletin malına zarar vermiş bir azınlık, çokta önemli değil onlar için bunlar.
[F 197, 28)]vsroeditor.com | [/COLOR][F Developer & PK2 Editör | Sunucu, Guard, Event Bot, Kurulum, Eğitim vb.
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y

Are you big player?
Toxicated
Toxicated ⭐ 18y

Are you big player?

Kezman da zorla küfür etti 😄 😄 😄
EXL | SRO | İŞKOLİK
Flexi
Flexi ⭐ 14y
Futbol ile alakası olmayan biri olarak, WTF is that birader. konu şu futbola geldi mi millet deli hareketleri yapıyor.
Diğer spor gruplarında niye bu tarz olaylar görmüyoruz? Cahil sporu mu bu? 🤔

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: