Evet arkadaşlar Hera da 59-61 lvl Wizard GoldBotlar (Pre ve pet te almışlar 😁 ) gün boyu aralıksız kasıyor. İshade yolunda geçerken size party atıyorlar ve bedavaya kasılıyorsunuz ^^
Ben süper yararlandım dün 38 dim bugün 45 oldum .. Hala bottayım ^^ 👍
Hera da olup ta bilmeyen varsa diye açtım..
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
Ishade Bedava Taxi [Hera]
· 55 Yanıt · 6.2K görüntüleme 0 okuyor
55 Yanıt
P
ProblemMaker
⭐ 19y
oh anasını:Dherculeste yokmu şerefsizler hala bana ks ypıolar
banlanmamak iiçin silk almışlar.. 😄
_
_JanissarY_
⭐ 18y
Gold bot oldugunu nerden anladın adam belkı botta 😄
I
iwontcry4u
⭐ 19y
onlardan Grecce de de war ama adamlar hemn dolduruo pt yi bana yer kalmıo xD..Sparta'da yok aama olsa keşke 😄
Onların gold bot olam ihtimali sıfır bence :S
Hayatım boyunca bir kere avrupalı gold bot gormedim 1....
Auto share party atan gold botta gormedim bu 2....
Hayatım boyunca bir kere avrupalı gold bot gormedim 1....
Auto share party atan gold botta gormedim bu 2....
saçma isimliler..
saçma isimliler..
I love u NoWayOut 😘
RumeLi [Hera] rütbemiz de değişse artık 😜
Baksana herkese oraya akmış 😄 ne güzel işte yararlanın bu işten:P
bu botların sahibi çok akıllı valla adam dioki 500 k ya 2 saat 7 vs 1 sen kasıl bende anlamadığı için sie lan dedim :D:D adamda yes dio
bunlar AEGE ve ODİN de var ve goldbot lar çünkü adam bi tavşan alıp sabahtan akşama kadar beleş kasıyor
birde bunlara yeni botlar ekleniyor işte ss

bunlar AEGE ve ODİN de var ve goldbot lar çünkü adam bi tavşan alıp sabahtan akşama kadar beleş kasıyor
birde bunlara yeni botlar ekleniyor işte ss

Tüm ServerDe war venus de Suan war xD
Hiç bir Gold botu Wizard olmaz+silk almaz. Bunlar gold botu Degil. Sadece Party ayarlarını ayarlayamamış Botterler.Olayı anlarlar yakın zamanda Kapatırlar party ayarlarını.Onlar anlayana kadar kasın 😁
Olayı Anladılar aradabi çıkıyorlar madem wizard gold bot olmaz bu adam a soracam ok ? cevabınıda ss çekerek göstercem :D:D
Onlar Gold Botlar.İshadeler Crit Vurmuyo O Yuzden Wizardları Oraya Koymuşlar.Sonarlardada var Aynı Botlar
oh anasını:Dherculeste yokmu şerefsizler hala bana ks ypıolar
sen düzgün konuşursan taxi bulursun.(forum ortamındasın dikkat et)
Hiç bir Gold botu Wizard olmaz+silk almaz. Bunlar gold botu Degil. Sadece Party ayarlarını ayarlayamamış Botterler.Olayı anlarlar yakın zamanda Kapatırlar party ayarlarını.Onlar anlayana kadar kasın 😁
😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁
haha squilibrato 😄 bnm lan o 😄 o pt de bende varım ceza 😄
adamlar wizz yetiştiriyor sonra bunları karakoram içine yerleştircek 😊 Zeusta adamlar 63-64 oldular hala exp share pt atyorlarmı bilmiorum orda yancharı 48 yaptım 😊
pacific tde aynı olay varmı?? bende yemediğinden gidemiyorum henüz oralara...
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap