R Renton OP ⭐ 18y 17 yil once #1 Akşam canım sıkılmıştı baktım en boş server iris girip biraz kasam dedim sos düştü .. xD Şans işte daha 8 level olmuştum . TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
X xTheVampir3x ⭐ 18y 17 yil once #2 hayırlı olsun kardeşim 😊 Darısı Bizim Başımıza xD xD TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
X xTheVampir3x ⭐ 18y 17 yil once #3 hayırlı olsun kardeşim 😊 Darısı Bizim Başımıza xD xD TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
R Renton OP ⭐ 18y 17 yil once #4 Teşekkürler çok ucuza satıcam 😊 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
X XipeTotec ⭐ 18y 17 yil once #5 Teşekkürler çok ucuza satıcam :)en iyi teklif veren npc ye 😁 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
E Exa ⭐ 17y 17 yil once #6 hayırlı olsn.. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil