P POTATOHEAD OP ⭐ 18y 17 yil once #1 😁 😁 😁 😁 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
C CaN_KsK ⭐ 19y 17 yil once #2 Taşındı. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
4 4Ever2Gether ⭐ 19y 17 yil once #3 Bunu bi yerde daha gormustum dünyam basıma yıkıldı diyo ya hehehe 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
P POTATOHEAD OP ⭐ 18y 17 yil once #4 Taşındı.eyw ^^ TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
L LOveLyDaYs ⭐ 19y 17 yil once #5 eheheh güzel ayarlamışLar PAylaşım için tşkler.. 😁 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
I ironEyE ⭐ 18y 17 yil once #6 hahahaha çok güldüm yha hahahahakjkjljdasldkjaskdsjakldja 😄 😄 😆 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
S SaIideJaraRufu ⭐ 19y 17 yil once #7 Ellerine Saglık Kardes... TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
C Charles Darwin ⭐ 18y 17 yil once #8 ahahah süper yaa 😁 😆 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
F Fre3sTyLe ⭐ 18y 17 yil once #9 Ellerine Saglık Super Seyler ... TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
M mumya307 ⭐ 19y 17 yil once #10 tşk.ler .... bir trafik işareti ancak bu kdr güzel yorumlana bilr:D TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
C CruelBoy ⭐ 18y 17 yil once #11 650 kere görmüştüm 651 oldu 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
T texas851 ⭐ 18y 17 yil once #12 Çok güzel olmuş eline sağlık TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
H HaveKinqGlavie ⭐ 18y 17 yil once #13 süper 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
R RoyalFlush ⭐ 19y 17 yil once #14 Yav hafif +18 lik var ama gülmekten birşey yapamıyorum bile 😆 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
M mesut_xD ⭐ 18y 17 yil once #15 😄 😄 😄 😄 😄 😄 koptummmmmm TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil