Icerige atla
Extraloob

İpod Shuffle Proglem

· 11 Yanıt · 1.5K görüntüleme
1
18818 OP ⭐ 16y
Silkroad online 2. liğinden İPod shuffle kazandım daha 1 ay olmadan giriş çıkışı bozuldu galiba kulaklığı taktığımda sağ kulaklıktan ses gelmiyor pc ye takınca ses geliyor sol normal çalışıyor şarj alıyor ama sağ kulaklıkta sorun var bunu garantiye falan göndermek mümkünmüdür ingilizce olduğu için hiç bir bilgim yok bilen varsa yardımcı olursa cok memnun olurum ipoff shufflede bu

11 Yanıt
1
18818 OP ⭐ 16y
Yardım yokmu dicem ama konuya bakan bille yok:S
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
öncelikle hayırlı olsun ürün yurtdışından mı geldi ?
1
18818 OP ⭐ 16y
öncelikle hayırlı olsun ürün yurtdışından mı geldi ?

Teşekkür ederim İstanbul/Beşiktaş'da düzenlenen yarışmadan 2.lik ödülüm
1
18818 OP ⭐ 16y
Nereden geldiği hakkında bilgim yok İstanbul/Bahçelievlerde oturuyorum semtimizde aynı zaten okan abi 😜 Mysterio_Devil Banend :D:D
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
Nereden geldiği hakkında bilgim yok İstanbul/Bahçelievlerde oturuyorum semtimizde aynı zaten okan abi 😜 Mysterio_Devil Banend :D:D

banned mı büyük talihsizlik olmuş 😆

neyse yapacakların basit ürünün garanti belgesi varsa elinde aç bak hangi firmadan alınmış orayı ara sor baktın garanti belgesi yok ipod sitesine gir oradan satış mağazalarını öğren sana yakın bir mağazaya git teslim et ürünü ilgileneceklerdir.
E
Espio ⭐ 19y
kucuk bir dipnot duseyim apple garantileri rezalettir, buyuk ihtimalle bedava yapmazlar.
J
JetHomme ⭐ 19y
Silkroad online 2. liğinden İPod shuffle kazandım daha 1 ay olmadan giriş çıkışı bozuldu galiba kulaklığı taktığımda sağ kulaklıktan ses gelmiyor pc ye takınca ses geliyor sol normal çalışıyor şarj alıyor ama sağ kulaklıkta sorun var bunu garantiye falan göndermek mümkünmüdür ingilizce olduğu için hiç bir bilgim yok bilen varsa yardımcı olursa cok memnun olurum ipoff shufflede bu

Ordaykende Görüşmüştük hatırlarsın beni 😆 Ödülü kazanmana sevindim Hayırlı olsun.

Soruna gelince extraloob'un dediklerini yap. En yakın yetkili servis ile görüş.
1
18818 OP ⭐ 16y

Ordaykende Görüşmüştük hatırlarsın beni 😆 Ödülü kazanmana sevindim Hayırlı olsun.

Soruna gelince extraloob'un dediklerini yap. En yakın yetkili servis ile görüş.

Bugün bahçelievlerde olan casper bayiine sorucam o en yakın yeri bana söyler ipod shuffle sitesinde her hangi bir iletişim yok
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
gelişmelerden haberdar et bizi 😎
1
18818 OP ⭐ 16y
gelişmelerden haberdar et bizi 8)

Caspera sordum bilmiyormuş düşünüyorum acaba Yayladaki goldamı gidip sorsam

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: