Icerige atla
Extraloob

iPhone'um çalındı, ne yapabilirim?

· 13 Yanıt · 3.1K görüntüleme
Lenneth
Lenneth OP ⭐ 19y
Arkadaşlar bugün bi tahlihsizlik yaşadım, 3 ay önce aldığım telefonum çalındı. Karakola gittim , ifade verdim telefonun faturasını imei numarasını vs verdim. iCloud'dan iPhone'umu Bul seçeneğini açmamıştım, haberdar bile değildim varlığından. Şu anda polisten haber beklemek yerine benim yapabileceğim başka birşey var mı ?
Special thx to Flexi
13 Yanıt
bluesman
bluesman ⭐ 17y
geçmiş olsun bro
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
Iphoneunkini kullanmadim ama genelde bu tur seyler geyiktir , calan kilifina uydurur zaten.Polis telefonu actigi zaman yakalar diye dusunuyorum calan kisiyi. Gecmis olsun.

[ Mesaj mobilden gonderildi Android ] mobile
sarkolata
sarkolata ⭐ 17y
Geçmiş olsun, bir şey çıkacağını sanmam malesef polisten de
Lenneth
Lenneth OP ⭐ 19y
@Uğur

Eyvallah bro, benim de ümidim kesilmişti ama bi komiser %100 bulunur o telefon sen kafana takma, hat takıldığı an elinde telefon dedi. Ümit beslemek istemiyorum ama insan kendi emeğiyle, kendi alın teriyle dişinden artırarak bişeyler aldığı zaman çok koyuyor. 19 aylık taksiti var daha onun..
Special thx to Flexi
Unfaithful
Unfaithful ⭐ 16y
Geçmiş olsun gerçekten Bazı insanları anlamak zor zor.
Eger arada bir çocukluk yapmayacaksan,Büyümenin bir anlamı yok.
R
RoqA ⭐ 17y
Geçmiş olsun hacı, yolda cebinden falan mı çektirdin yoksa bi yerde mi unuttun farkında olmadan düştü mü noldu ?
.NET
.NET ⭐ 19y
Geçmiş olsun hacı. Malesef yapabileceğin bir şey yok. :/

[ Mesaj mobilden gonderildi iPhone ] mobile
[F New]Solo Gitarist
Lenneth
Lenneth OP ⭐ 19y
Düşürmedim, unutmadım biryerde de. Bildiğin bıçak çekip gasp ettiler işte. Karakolda ifade veriyorum, ifadeyi yazan komiser değiştirerek yazıyor. Bıçak çekmemişlerdir diyor. Ulan yalan mı söylüyoruz ? tam 4 saat karakolda bekledim işlemler tamamlansın diye. Öyle bir iplemiyorlar, öyle bir başlarından savıyorlar ki anlatamam. Vallahi yazık ülkemizin haline. 50'sini geçkin tüm polisler. Ulan ölmek üzresin hala tutanak tutuyorsun yahu. 40'dan sonrasına 45'den sonrasına ver emekliliği otursun evinde.
Special thx to Flexi
CezaAlp
CezaAlp ⭐ 19y
Bıçak çekerek aldılar ha , üzüldüm geçmiş olsun kardeşim.
Yaralı style
.NET
.NET ⭐ 19y
Bu mesaj Lenneth rumuzlu uyeden alinti yapildi
Düşürmedim, unutmadım biryerde de. Bildiğin bıçak çekip gasp ettiler işte. Karakolda ifade veriyorum, ifadeyi yazan komiser değiştirerek yazıyor. Bıçak çekmemişlerdir diyor. Ulan yalan mı söylüyoruz ? tam 4 saat karakolda bekledim işlemler tamamlansın diye. Öyle bir iplemiyorlar, öyle bir başlarından savıyorlar ki anlatamam. Vallahi yazık ülkemizin haline. 50'sini geçkin tüm polisler. Ulan ölmek üzresin hala tutanak tutuyorsun yahu. 40'dan sonrasına 45'den sonrasına ver emekliliği otursun evinde.

İstanbul di mi? Dıştan bakınca tipin onlara göre birazcık farklı, günümüz çağına uygunsa böyle oluyor malesef. Tekrardan geçmiş olsun kardeşim.
[F New]Solo Gitarist
Rewind
Rewind Yönetici ⭐ 19y
Lan bide taksidi varmış daha ya çok sinir bozucu bir durum geçmiş olsun bro
A
Avasin ⭐ 17y
Polisin telefonun peşine düşüp de aylarca takipte kalacağını aklından bile geçirme. Bir araba çalınma meselesinde bile unuttular bizim bu taraflarda. Sahipleri kendi imkanları ile buldu arabayı. iPhone bul seçeneği açık olsaydı onunla polise gitseydin daha somut şeyler olabilirdi. Ama yine de sen üstünde dur sürekli git gel karakola.

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: