Icerige atla
Extraloob

İphone Paralı Uygulamlar

· 11 Yanıt · 4.8K görüntüleme
L
Lykia48 OP ⭐ 11y

Merhaba Arkadaşlar İphone de yada ios sisteminde paralı uygulamaları ücretsiz alabileceğimiz yada ücretsiz proya yükseltmemizi sağlayan program var mıdır ben araştırdım pek bulamadım genelde android oluyor iphone zor surprised1 🤣 🤣
11 Yanıt
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
Jailbreak yapman lazim

[ Mesaj mobilden gonderildi Android ] mobile
L
Lykia48 OP ⭐ 11y
onu nasıl yapıcaz pek anlamıyorum indiricez mi 😊
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
Jailbreak senin surumunde var mi bilmiyorum surum surum degisiyorlar. Bilmeyen birisi icin kolay bir olay degil , o yuzden telefoncuya gostermen daha iyi olur

[ Mesaj mobilden gonderildi Android ] mobile
Super
Super ⭐ 13y
Garantiden çıkma ihtimali var mı peki ? Androidde yapılan bazı şeylerin telefonun garantisini bozduğu gibi 😜
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
Direk garanti dışı.
Collapse
Collapse ⭐ 16y
Garanti dışı kalıyor ve çok kullanışsız. Bir sürü repo bulmak lazım, uygulamayı bulsan bile indirirken abuk subuk sitelerle uğraşıyorsun.

Androide rom yüklemek bile daha basit. Androidin gözünü seveyim ben.
L
Lykia48 OP ⭐ 11y
öyle oluyor androidde birşey istedinmi tık oluyor ios sistemlerinde uğraş uğraş 😞
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
Bu mesaj Collapse rumuzlu uyeden alinti yapildi
Garanti dışı kalıyor ve çok kullanışsız. Bir sürü repo bulmak lazım, uygulamayı bulsan bile indirirken abuk subuk sitelerle uğraşıyorsun.

Androide rom yüklemek bile daha basit. Androidin gözünü seveyim ben.

Bir kere iPad kullandım , jailbreak yaptım o kadar zor değildi kullanımı oyun yüklemesi vs ama tabi bu tür şeylere alışık olmayan kişiler çok zorluk çekecektir. Başlarda çok karışık geliyor jb özellikle uygulama araması vs ama zamanla alışılıyor. Abuk subuk siteler olayı çok doğru , çin sitelerine kadar gitmiştim. Uygulamayı indirmeye kalktığın zamanda lanet turbobit yüzünden indirmek için 10-15 dakika bekliyordum...

Ben genelde repo bulmak yerine internet sitelerinden indirip , "iTools" isimli program aracılığıyla atıyordum telefona daha kolay oluyordu.

PS: Programın adı itools olmayabilir , 2 yıl geçti üzerinden.
Rebellen
Rebellen ⭐ 17y
Jailbreak yapman lazım, ios 8.3 için var 8.4 çıktımı bilmiyorum ki ona da uyumlu deniyordu. İlk defa yapacaksan biraz uğraştırır uygulama yükleme vs en basit yöntem>> google>>uygulamaadı.ipa yazıp itools ile atman ki onun içinde appcake indirmen gerekiyor appsync ile beraber. Garanti dışı olayına gelirsek hiç öyle bir durum yok aslında yedeklersen herşeyini direk fabrika ayarlarına döndür diyorsun itunesdan sonra jb gidiyor telefon oluyor 0. 😊
L
Lykia48 OP ⭐ 11y
Bilgiler için Teşekkürler Hepinize 😊

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: