Icerige atla
Extraloob

iPhone Çakması

· 20 Yanıt · 2.2K görüntüleme
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y

iPHONE ÇAKMASI SATIŞLARI

Uzun süredir satılan bu iphone'lardan alan var mı İstanbul'da fiyatı 250 TL.

Bugün gittim inceledim orijinalinden hiçbir farkı yok.

- Resim Silinmiş.

20 Yanıt
A
Addicted ⭐ 19y
Çabuk bozuluyolar :S
B
belirsiz12 ⭐ 16y
Kalite konusunda bir fikrim yok
S
SnowFlake ⭐ 18y
benim sanat tarihi hocam 3 ay önce aldı 200 tl'ye. halen kullanıyor tavsiye ediyor ama ben güvenemiyorum daral:
A
Avasin ⭐ 17y
abicim boşver. tavsiye etmiyorum. burada bunlardan kullananlar çok ve hiç memnun değiller

şahsen şu telefondan şaşmam
B
Buura ⭐ 19y
İphone çok ezik kalıyor.

Haziranda SE Xperia X10 ve HTC Evo 4G geliyor.Alıcaksanız bu ikisinden birini alın derim ben karar veremedim.

Xperia :

HTC Evo : (hd video çekim oynatma HDMI çıkışı 8MP kamera )

G
GARMONSU ⭐ 18y
2 kez kullanma imkanım oldu. Bunların dokunmatikleri hassas değil(en azından benim elime geçen öyleydi) kamera zaten yokmuş gibi 😆 interneti iyi birde sadece görünüş bence başka bir işe yaramıyor

Ps: Bu markalar çin malı olduğu için. Çin'de kullan-at telefon olarak kullandıklarını duymuştum. Ne kadar doğrudur orası tartışılık 😁
R
abicim boşver. tavsiye etmiyorum. burada bunlardan kullananlar çok ve hiç memnun değiller

Bende Var Bu On Numara Harika Birşey.
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
İphone çok ezik kalıyor.

Haziranda SE Xperia X10 ve HTC Evo 4G geliyor.Alıcaksanız bu ikisinden birini alın derim ben karar veremedim.

Xperia :

HTC Evo : (hd video çekim oynatma HDMI çıkışı 8MP kamera )

haziranda mı geliyor dedin ahahah bugün bu aletleri aldım kullandım gelmişler ama spot mağazalarına resmi mağazalara gelmemiş daha deli aletler ama şu bir gerçek iphone alternatifsiz bir alettir benim içni bu yüzden almak şart oldu ^^
K
KissBerry ⭐ 17y

Spoiler

aynen bendede bundan var + Okan abi sakın alma acayip berbat kamera zaten pert WL düzgün çalışmıyo internet olayı yok kontörle vs. ile giremezsin çakma İMEİ vuruyorlar ben bu işle uraşırken düştü elime satana kadar canım çıktı makara:
R

Spoiler

aynen bendede bundan var + Okan abi sakın alma acayip berbat kamera zaten pert WL düzgün çalışmıyo internet olayı yok kontörle vs. ile giremezsin çakma İMEİ vuruyorlar ben bu işle uraşırken düştü elime satana kadar canım çıktı makara:

Hangisini Almasın ? Xpress'temi Kamera Pert ?
S
Bana göre türkiye'de alternatifsiz en iyi telefon Iphone'dir.Kullanmayan kişinin yorum yapması anlamsız bana göre.Verdiğiniz paranın hakkını veren bir telefon 😎
.NET
.NET ⭐ 19y

Spoiler

Yok iphone'un yan sanayisi
[F New]Solo Gitarist
R
Bana göre türkiye'de alternatifsiz en iyi telefon Iphone'dir.Kullanmayan kişinin yorum yapması anlamsız bana göre.Verdiğiniz paranın hakkını veren bir telefon 8)
,
Arkadaşım Alt Tarafı Telefon Paranın Hakkını Nasıl Veriyor Dansmı Ediyor ? Muhabbetmi Ediyor Seninle Her Telefon Parasının Hakkını Verir Zaten.
K
KissBerry ⭐ 17y

Spoiler

Tabiki çakmanın,Xpress'in kamerası mükemmel
V
volkanka ⭐ 17y
Çin malı iphone ların son modellerine göz atın derim. İçinde yok yok ...
http://www.anycoolcafe.com/?p=40

275 lira .
Sevgiler...
K
KissBerry ⭐ 17y
Çin malı iphone ların son modellerine göz atın derim. İçinde yok yok ...
http://www.anycoolcafe.com/?p=40

275 lira .
Sevgiler...

bu son çıkan benimde dikkatimi çekti
B
Buura ⭐ 19y
En iyi telefon iphone felan diye ezbere konuşmayın

İphone HTC yanında 0.
M
Mojito ⭐ 18y
Elin adamı yapıyor abi 😜 makara:
C
CaRTMaNN ⭐ 18y
Aman abi uzak durun Çin malı telefon ağızıyla kuş tutsa bana yaranamaz verdiğiniz paraya deymez...

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: